Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αφίσα

Αρχική » Oneiro » αφίσα

Ονειροκρίτης αφίσα - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αφίσα

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

αφίσα - αφίσες

Ονειροκρίτης αφίσα - αφίσες

Αν δείτε στον ύπνο σας αφίσες, είναι προειδοποίηση για διαφωνίες και ασυνεννοησία με τον άνθρωπο σας, ακόμη και άσχημα νέα.

Το να δείτε ότι εσείς απεικονίζεστε στις αφίσες, σημαίνει ότι θα αναλάβετε δυσάρεστα και επιζήμια καθήκοντα τα οποία θα σας δημιουργήσουν τελικά προβλήματα.

Σχετικά όνειρα

  • Η ερμηνεία ενός τέτοιου τυπικού εφιάλτη στον οποίο σας καταδιώκουν είναι ότι δυσκολεύεστε να αποκοπείτε από το παρελθόν και απεγνωσμένα προσπαθείτε να ξεφύγετε από αυτό.

  • Αν είστε άντρας και δείτε το όνειρό σας δύο γυναίκες να ξεμαλλιάζονται, θα πρέπει να περιμένετε την ανάμιξή σας σε καταστάσεις που ενώ δεν σας αφορούν θα σας κάνουν κακό.
    Αν δείτε πως εσείς ξεμαλλιάζεστε με μία γυναίκα ενώ είστε άνδρας, ο ανδρισμός σας θα δοκιμαστεί.

  • Τα όνειρα στα οποία αθωωνόμαστε πολλές φορές υποδεικνύουνμια υποβόσκουσα ενοχή που μπορεί να έχουμε.
    Στις περιπτώσεις που κάτι τέτοιο δεν ισχύει διαβάστε την ερμηνεία που ακολουθεί.

  • Η ερμηνεία του ονείρου αλλάζει ανάλογα με τον τρόπο τον οποίο το βλέπουμε.
    Αν απλά κάθεστε σε σκιερό και δροσερό μέρος τότε το όνειρό σας προμηνύει πως θα πετύχετε σύντομα όλους τους στόχους που έχετε βάλει.

  • Ο ξιφίας όταν εμφανίζεται στο όνειρό μας αποτελεί έναν καλό οιωνό, καθώς αν τον δείτε να βγαίνει από τη θάλασσα ή να κολυμπάει θα πρέπει να περιμένετε πολύ σύντομα μια αλματώδη βελτίωση σε όλους τους τομείς της ζωής σας.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι σηκώνετε ένα μεγάλο και δυσβάστακτο βάρος, ελέγξτε την κατάσταση των νεύρων σας: βρίσκεστε στα όρια της κατάρρευσης από πιέσεις που δέχεστε στην οικογένεια και τον επαγγελματικό σας χώρο.

Εγγραφή στο RSS - αφίσα