Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

πλήγμα

Αρχική » Oneiro » πλήγμα

Ονειροκρίτης πλήγμα - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : πλήγμα

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

πληγή (πληγώνω)

Ονειροκρίτης πληγή (πληγώνω)

Αν δείτε στον ύπνο σας ότι ξαφνικά κι αναίτια το σώμα σας ή το σώμα κάποιου δικού σας γέμισε πληγές, είναι πολύ πιθανό να απειληθείτε από σοβαρή αρρώστια.

Αν δείτε ότι πληγωθήκατε από άνθρωπο ή σε ατύχημα και η πληγή βγάζει άφθονο αίμα, θα ευεργετηθείτε από άνθρωπο που δεν περιμένατε.

Σχετικά όνειρα

  • Όσο περίεργο και αν σας φαίνεται μία δάδα ή ένα δαδί αν το δείτε στον ύπνο σας είναι στοιχείο ερωτικό.

    Εμπεριέχει το στοιχείο της φωτιάς η οποία κατ' επέκταση παραπέμπει στη φλόγα και ή φλόγα με τη σειρά της συμβολίζει το πάθος.

  • Η παρουσία τρέλας ή τρελού στα όνειρα είναι πάντοτε ευοίωνη. Οι τρελοί θεωρούνται κατά τον ονειροκρίτη, από την αρχαιότητα, ως σημάδι Θείας ευλογίας και μεγάλης τύχης.

    Αν δείτε τρελό, να περιμένετε στη ζωή σας αναγνώριση, τιμές και δόξα.

  • Δεν είναι και πολύ δύσκολο να συσχετίσουμε τον τοίχο με το οποιοδήποτε εμπόδιο μπορεί να βρεθεί στον δρόμο μας.

  • Να προσέχετε σε περίπτωση που έχετε κρυφή ερωτική σχέση διότι εάν δείτε στον ύπνο σας ότι αποκτήσατε κάποιο εξώγαμο παιδί τότε να είστε σίγουρος ότι η σχέση σας αυτή θα αποκαλυφθεί σύντομα.

  • Το χωνί όταν εμφανίζεται στον ονειρικό μας κόσμου είναι ένα από τα ελάχιστα όνειρα που προμηνύει χλιαρότητα και ουδετερότητα σε όλους τους τομείς της ζωής σας.
    Αν και θα μπορούσε να θεωρηθεί ένα όνειρο άνευ σημασίας, ωστόσο χωρίς εξάρσεις και έντονες χαρές ζωή δεν είναι και πολύ θεμιτή.

  • Αν δείτε σε όνειρο ότι καταθέτετε ενόρκως σε δικαστήριο, θα χάσετε την αξιοπιστία σας και την εκτίμηση που τρέφουν άλλοι προς εσάς από δικό σας σφάλμα.
    Αν δείτε κάποιον άλλο να ορκίζεται, φυλαχτείτε από ύπουλο χτύπημα των ανταγωνιστών σας.

Εγγραφή στο RSS - πλήγμα