Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αποχαύνωση

Αρχική » Oneiro » αποχαύνωση

Ονειροκρίτης αποχαύνωση - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αποχαύνωση

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε ότι αγοράζετε λαχείο και κερδίζετε, το πιο πιθανό είναι να αποτύχετε σε ό,τι επιχειρήσετε κατά τις επόμενες εβδομάδες.

    Αν δείτε ότι τα προαισθήματα σας δεν βγαίνουν αληθινά και ο λαχνός σας χάνει, να περιμένετε επιτυχίες και απροσδόκητα κέρδη.

  • Η βεντάλια, σαν αντικείμενο, έχει κάποια πρακτική χρησιμότητα, αλλά μερικές φορές, η χρήση της είναι διακοσμητική.
    Βεντάλια χρησιμοποιείτε από τις γυναίκες σαν πρόσθετο αντικείμενο βελτίωσης της εξωτερική της εικόνας.

  • Ή Όαση που βλέπουμε στο όνειρό μας δεν απέχει καθόλου από την όαση που θα μπορούσαμε στην πραγματικότητα .

  • Αν δεν είστε στην πραγματικότητα σοφέρ, όμως δείτε ότι είστε στο όνειρό σας, είναι ένα σημάδι πως βάσανα και ταλαιπωρίες θα κατακλύσουν την ζωή σας, για αυτό φροντιστές να αλλάξετε τακτική.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας κούκλα, σημαίνει ότι θα πέσετε θύμα της γοητείας ατόμου δόλιου και πλάνου, με το οποίο θα γνωρίσετε μια περίοδο πρόσκαιρης ευτυχίας, που αργότερα θα πληρώσετε ακριβά.

  • Αρχιτέκτονες που εκπονούν σχέδια, στα όνειρα σας, σημαίνουν αλλαγές στις επιχειρήσεις σας, που πιθανόν να καταλήξουν σε χασούρα για σας.

    Για μια νέα γυναίκα που θα δει αρχιτέκτονα, σημαίνει πως θα απογοητευθεί στις φιλοδοξίες και τις προσπάθειες της για έναν ευνοϊκό γάμο.

Εγγραφή στο RSS - αποχαύνωση