Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

βυρσοδέψης

Αρχική » Oneiro » βυρσοδέψης

Ονειροκρίτης βυρσοδέψης - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : βυρσοδέψης

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

βυρσοδεψία βυρσοδέψης

Ονειροκρίτης βυρσοδεψία βυρσοδέψης

Αν δείτε στο όνειρο σας βυρσοδεψείο είναι σημάδι κακής υγείας και απώλειας εργασίας.

Αν ονειρευτείτε ότι είστε βυρσοδέψης, σημαίνει ότι θ' ασχοληθείτε με δουλειές που δεν είναι του γούστου σας, αλλά είστε αναγκασμένος να τις κάνετε γιατί έχετε υποχρεώσεις απέναντι άλλων.

Σχετικά όνειρα

  • Εάν στον ύπνο σας δείτε ότι είστε στο νεκροταφείο και γίνεται εκταφή ενός νεκρού τότε να περιμένετε δυσάρεστες εκπλήξεις και τράνταγμα των σχέσεων σας με τους γύρο σας.

    Αν κάνετε εσείς την εκταφή, θα μάθετε δυσάρεστα νέα.

  • Στον παραδοσιακό ονειροκρίτη η παρουσία της κόρης - θυγατέρας ερμηνευόταν ως αρνητικός οιωνός που προμήνυε στεναχώριες και ταλαιπωρίες.

  • Και ναι!
    Αυτό το όνειρο σηματοδοτεί την αλλαγή που περιμένατε.
    Ο τροχός γύρισε, για αυτό να είστε έτοιμοι για πολύ ευχάριστες αλλαγές.
    Από τα πολύ παλιά χρόνια η εμφάνιση του τροχού στο ονειρικό μας κόσμο συμβολίζει την απόλυτη ευτυχία όπου είναι ακλόνητη και έχει διάρκεια.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας πόδια καλλίγραμμα και μάλιστα αν τα πόδια αυτά ανήκουν σε άτομο του αντίθετου φύλου, είστε άνθρωπος με στέρεες φιλίες και σχέσεις και σας περιβάλλει η αγάπη και η εκτίμηση όλων των γνωστών σας και τίποτε δεν μπορεί να σας απειλήσει.

  • Ο βράχος στα όνειρα αντιπροσωπεύει την δύναμη.

  • Αν ονειρευτείτε το φυτό γκυ - Ιξός στα Ελληνικά - , είναι σημάδι ερχόμενης ευτυχίας και ευφορίας. Το συγκεκριμένο ονειρικό σύμβολο, θεωρείται από τον ονειροκρίτη ως σημάδι μεγάλης εύνοιας. Ευκαιρίες θα παρουσιαστούν στη ζωή σας και να ξέρετε ότι θα σας στηρίξουν πολύ οι δικοί σας άνθρωποι.

Εγγραφή στο RSS - βυρσοδέψης