Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

Αγία Τράπεζα

Αρχική » Oneiro » Αγία Τράπεζα

Ονειροκρίτης Αγία Τράπεζα - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : Αγία Τράπεζα

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Αγία Τράπεζα - βωμός

Ονειροκρίτης Αγία Τράπεζα - βωμός

Σπάνια θα δείτε στα όνειρο σας Αγία Τράπεζα. Στην περίπτωση αυτή προειδοποιείστε για τη διάπραξη κάποιου μεγάλου λάθους. Το όνειρο κάποιες φορές συμβολίζει την μεταμέλεια για κάποιες πράξεις σας,

Σχετικά όνειρα

  • Η παρουσία του ιερού ευαγγελίου στα όνειρα μας θεωρείται παραδοσιακά θεόσταλτη βοήθεια, όπως θα διαβάσετε στην αναλυτική ερμηνεία για την Βίβλο η οποία ισχύει και στην περίπτωση του ευαγγελίου.

  • Αν ονειρευτείτε αγγειοπλάστη, σημαίνει ότι σύντομα θα ξεκινήσετε να έχετε μια συνεχή εργασία με ικανοποιητικά αποτελέσματα.

  • Αν ονειρευτείτε πως ζείτε σε αγρόκτημα, σημαίνει πως θα είστε τυχεροί σε κάθε προσπάθεια.
    Αν ονειρευτείτε πως αγοράζετε αγρόκτημα, σημαίνει για τον γεωργό μια καλή σοδειά για τον επιχειρηματία κέρδος και για τους ταξιδιώτες και τους ναυτικούς ασφαλές ταξίδι.

  • Οι σανίδες και γενικά η υλοτομημένη ξυλεία στα όνειρα είναι καλό σημάδι όσον αυτή είναι τακτική ή χρησιμοποείται για να φτιαχτεί κάποιο έπιπλο ή σπίτι. Προτάσεις για μια ενδεχόμενη συνεργασία επεξεργαστείτε την τώρα αλλά μην πάρετε οριστικές αποφάσεις αυτό το διάστημα.

  • Όταν ονειρευτείτε σκουλαρίκια, η ερμηνεία του ονείρου εξαρτάται συνήθως από το συμβολισμό που έχουν για εσάς τα σκουλαρίκια.Στο όνειρο τα σκουλαρίκια αποτελούν σύμβολο υποκρισίας, συναισθηματικής κενότητας και ερωτικής απιστίας.

  • Ο εμετός είναι ένα πολυσυζητημένο ονειρικό σύμβολο, του οποίου η ερμηνεία διχάζει μέχρι και σήμερα.
    Η επικρατέστερη ερμηνεία θεωρεί ότι εξαρτάται από το ποιος είναι ο παθών.
    Έτσι αν δείτε ότι κάνετε εμετό στον ύπνο σας τότε να περιμένετε στεναχώριες και δυσκολίες.

Εγγραφή στο RSS - Αγία Τράπεζα