Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

σέρβις

Αρχική » Oneiro » σέρβις

Ονειροκρίτης σέρβις - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : σέρβις

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Σχετικά όνειρα

  • Το γραφείο σαν έπιπλο στο όνειρο σημαίνει ότι σύντομα θα κληθείτε να χειριστείτε δύσκολες καταστάσεις που μόνο με έξυπνους χειρισμούς θα φέρετε εις πέρας .

    Αν είστε στο γραφείο κάποιου δημοσίου προσώπου, τότε σημαίνει ότι για κάτι που θα παλέψετε πολύ, δεν θα αποφέρει καρπούς.

  • Αν στον ύπνο σας δείτε ότι κρατάτε μια βίδα, σημαίνει πως σκέφτεστε εγωιστικά και πάνω από όλα το συμφέρον σας.
    Αν δείτε ότι βιδώνετε μια βίδα, σημαίνει ότι θα πρέπει να επιλέξετε προσεκτικά, σε ένα δίλημμα που θα προκύψει σύντομα.

  • Ο ήλιος είναι ζωοδότης και η πηγή του φωτός. Ένα από τα πιο δυνατά ονειρικά σύμβολα, εφόσον έχει πρωταρχικό ρόλο στο όνειρο σας, ο ήλιος και η παρουσία του στα όνειρα έχει ποικίλες ερμηνείες.

  • Το δίχτυ - δίχτυα θεωρείται καθαρά ερωτικής σημασίας όνειρο.
    Είτε θα βρείτε τον έρωτα αν τα δίχτυα είναι γεμάτα ψάρια, είτε έχετε πολλές πιθανότητες να γυρίσει να σας κοιτάξει, αν τα πλέκετε τα δίχτυα.

  • Όπως και στην πραγματικότητα, έτσι και στον ονειρικό μας κόσμο, το να βλέπουμε πως δανειζόμαστε χρήματα που θα τοκιστούν δεν αποτελεί και το καλύτερο σημάδι, καθώς προμηνύει οικονομικές δυσκολίες.

  • Η ξυριστική λεπίδα στα όνειρα συμβολίζει οικονομικές ευκαιρίες και υλικές απολαβές.

    Αν κρατάτε λοιπόν στο χέρι σας μια κοφτερή κι αστραφτερή λάμα ξυραφιού, αρπαχτείτε από όλες τις ευκαιρίες, και δεν είναι λίγες, που θα σας τύχουν στη δουλειά σας, για ένα διάστημα.

Εγγραφή στο RSS - σέρβις