Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

βάζα

Αρχική » Oneiro » βάζα

Ονειροκρίτης βάζα - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : βάζα

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

γυάλα - γυάλες, βάζο

Ονειροκρίτης γυάλα - γυάλες, βάζο

Αν δείτε άδειες γυάλες, σημαίνει φτώχεια και απόγνωση. Προσέξτε γιατί δεν αποκλείεται να υπάρξουν και σχόλια γύρω από εσάς, τόσο για ένα επαγγελματικό θέμα όσο και για την κοινωνική σας ζωή.

Σχετικά όνειρα

  • Κλειδί για την ερμηνεία του ονείρου αυτού αποτελεί η γνωστή και παροιμιώδης εργατικότητα και παραγωγικότητα της μέλισσας.

  • Οι στρατιωτικοί στα όνειρα θεωρούνται σύμβολα τιμής και ανδρείας καθώς τυγχάνουν αναγνώρισης ώς πρόσωπα στις κοινωνίες ανεξαρτήτως γεωγραφικού μήκους και πλάτους.

  • Ο ερημίτης είναι ένα από τα πιο ισχυρά ονειρικά σύμβολα καθώς αντιπροσωπεύει την ανάγκη για επαφή με τον εσωτερικό μας κόσμο.

    Εάν δείτε στον ύπνο σας ότι συναντάται κάποιον ερημίτη τότε να προσέχετε διότι αυτό προμηνύει εξαπάτηση και δόλο.

  • Ενώ γενικά οι αρρώστιες στα όνειρα έχουν αντίστροφη ερμηνεία και προμηνύουν θετικές εξελίξεις σε διάφορους τομείς, η ιλαρά δεν ανήκει σε αυτήν την κατηγορία ονείρων.

  • Αν ονειρευτείτε ότι σας ανέθεσαν κάποια αγγαρεία, το όνειρο σας προειδοποιεί να μην δεχτείτε προτάσεις που θα σας κάνουν φιλικά σας πρόσωπα, αφού δεν θα σας βγουν σε καλό.

  • Να και ένα όνειρο που μας καλεί να ξανασκεφτούμε τα λάθη του παρελθόντος.
    Αν στο όνειρό σας δείτε ότι είσαστε ασυνήθιστα άγριοι ή ότι είσαστε περιτριγυρισμένοι από άγριους ανθρώπους, αυτό σημαίνει ότι έχετε απομακρυνθεί από τους ανθρώπους που ήταν κοντά σας λόγω της διαγωγής σας.

Εγγραφή στο RSS - βάζα