Ονειροκρίτης βέρα

Αρχική » Όνειρα » Ονειροκρίτης βέρα
Ονειροκρίτης βέρα


Αν δείτε ότι φοράτε βέρα, τότε πρέπει να αρχίσετε να σκέφτεστε την δέσμευση σοβαρά. Αν δεν έχετε σχέση, τώρα είναι η κατάλληλη ώρα για να κάνετε.

Αν δείτε να πέφτει η βέρα κάτω, τότε πρέπει να αποδεσμευτείτε από τα δυσάρεστα άτομα πού σας περικλείουν.\

Για μια γυναίκα που θα ονειρευτεί ότι η βέρα της είναι λαμπερή, σημαίνει ασφάλεια και γαλήνη.

Το να δείτε βέρα σε χέρι φίλου ή άλλου προσώπου, φανερώνει ότι δεν θα πάρετε στα σοβαρά τους όρκους σας και θα ριχτείτε σε απαγορευμένες σχέσεις.

Σχετικά όνειρα και οι ερμηνείες τους

  • Ακόμη ένα τυπικό όνειρο με «αντίστροφη» ερμηνεία με εξαίρεση την περίπτωση όπου φοράτε νυφικό, αλλά είστε με παρέα και όχι σε γάμο, στην οποία περίπτωση θα έχετε ευχάριστες συναντήσεις.

  • Ο παραδοσιακός ονειροκρίτης για το μωρό λέει ότι αν στο όνειρο σας δείτε ότι κρατάτε στην αγκαλιά σας μωρό σημαίνει βάσανα και λύπες.

  • Η έγκυος γυναίκα στα όνειρα, είναι πάντα καλό σημάδι και προοιωνίζει ευημερία και ψυχική πληρότητα.

  • Η κλασική ερμηνεία του ονείρου αυτού, παραπέμπει σε συζυγικές και ερωτικές απιστίες.

  • Αν δείτε ότι παντρεύεστε σε όνειρο, και δεν πρόκειται για επικείμενο γεγονός ή κρυφή επιθυμία, θα έχετε ευνοϊκές εξελίξεις σε υποθέσεις που σας απασχολούν.

2 Σχόλια

#1 -

καλησπέρα
σας παρακαλώ βοηθήστε με. εδώ και λίγο καιρό έχω παρατηρήσει ότι προσπαθεί να μου πιάσει κουβέντα στην πραγματικότητα ο πρώτος μου έρωτας με τον οποίο όμως δεν έκανα τίποτα, ενώ τον αποφεύγω πλέον. χθες είδα ότι κάπου ήθελα να πάω με το αμάξι και φοβήθηκα να οδηγήσω πέρα από ένα σημείο και τον είδα μπροστά μου με την μηχανή και του φώναξα μήπως μπορούσε να με βοηθήσει. ήρθε και τότε είδα στο χέρι του μία χρυσή βέρα (ενώ είναι ελεύθερος) και μου είπε με ευγενικό τρόπο πως δεν μπορούσε να με βοηθήσει! σας παρακαλώ απαντήστε μου! στην πραγματικότητα με τρελαίνει ψυχολογικά!

#2 -

Καλησπέρα, είδα στον ύπνο μου ότι ήμουν στο σχολείο που πήγαινα πριν χρόνια και ήταν εκεί ένας καθηγητής μου που φορούσε ένα μεγάλο χρυσό δαχτυλίδι με μια μεγάλη πέτρα και μια μία βέρα στο δάχτυλό του. έτσι όπως έκανε μάθημα έβγαλε τη βέρα και την έδωσε σε ένα παιδί και μετά την ξαναπήρε και μας είπε ότι αρραβωνιάστηκε. μετά μίλησα μαζί του και του είπα τα συγχαρητήρια και μετά μου είπε ότι περιμένει να γίνει και μπαμπάς. από όλο το όνειρο μου έκανε εντύπωση η ασημένια βέρα. τι σημαίνει;