Ονειροκρίτης κόπρανα (ακαθαρσίες - σκατά)

Αρχική » Όνειρα » Ονειροκρίτης κόπρανα (ακαθαρσίες - σκατά)
Ονειροκρίτης κόπρανα (ακαθαρσίες - σκατά)


Γενικά οι ακαθαρσίες θεωρούνται τυχερό όνειρο, κάτι το οποίο συνάδει με την λαϊκή παράδοση, αρκεί να "πληρούν" κάποιες προϋποθέσεις! Παρόλα αυτά τα σκατά στα όνειρα μπορεί να συμβολίζουν διάφορα πράγματα ανάλογα με το περιεχόμενο του ονείρου και το πλαίσιο στο οποίο εμφανίζονται τα κόπρανα. Παρακάτω είναι μερικές πιθανές ερμηνείες:

Ακαθαρσίες στα ρούχα ή στα χέρια σημαίνουν πλούτο.

Αν ονειρευτείτε ότι περπατάτε στα κόπρανα, αυτό μπορεί να συμβολίζει την αίσθηση ότι βαδίζετε σε δύσκολα εμπόδια στη ζωή σας ή ότι βρίσκεστε σε μια ανεπιθύμητη κατάσταση. Αν τις πατάμε, σημαίνει πως χάσαμε μια σημαντική ευκαιρία.

Αν ονειρευτείτε ότι βλέπετε κόπρανα, αυτό μπορεί να συμβολίζει αρνητικά συναισθήματα, όπως αηδία, αποστροφή, ενοχές ή καταπίεση των αναγκών σας.

Αν ονειρευτείτε ότι πετάτε κόπρανα, αυτό μπορεί να συμβολίζει την ανάγκη σας να απαλλαγείτε από κάτι που σας ενοχλεί ή σας εμποδίζει στη ζωή σας. Αν μας τις ρίχνουν άλλοι, μας στήνουν παγίδες.

Αν ονειρευτείτε ότι καταπίνετε κόπρανα, αυτό μπορεί να συμβολίζει την αίσθηση της απόρριψης από τους άλλους ή τον φόβο της απόρριψης. Επίσης, μπορεί να υποδηλώνει την ανάγκη σας να αναγνωρίσετε και να αποδεχθείτε τα σκοτεινά πτυχία του εαυτού σας.Πιθανή επίσης, μεγάλη αποτυχία σε επενδύσεις που κάναμε.

Αν δείτε πως είστε ακάθαρτος ή ανεξίτηλα λεκιασμένος με βρομιές, τότε οι ως τώρα κόποι σας δεν θα πάνε χαμένοι. Αν ονειρευτείτε ότι καθαρίζετε τα κόπρανα, αυτό μπορεί να συμβολίζει την ανάγκη σας να εξιλεωθείτε ή να επανορθώσετε για κάτι που έχετε κάνει.

Παρόλο που η ερμηνεία του ονείρου εξαρτάται από το περιεχόμενο του ονείρου και το πλαίσιο στο οποίο εμφανίζονται τα κόπρανα, γενικά τα κόπρανα στα όνειρα συνδέονται με αρνητικά συναισθήματα και αναστατώσεις. Αναλύοντας τα όνειρα σας με βάση το περιεχόμενό τους, μπορείτε να καταλάβετε καλύτερα τις εσωτερικές σας σκέψεις και αισθήματα και να ανακαλύψετε τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας.

Σχετικά όνειρα και οι ερμηνείες τους

  • Η ερμηνεία του όνειρου αλλάζει ανάλογα με τον τρόπο που εμφανίζεται η πετσέτα στο όνειρο.

  • Το βυτίο στα όνειρα μας, έχει αντίστροφη ερμηνεία από την συνήθως "δύσοσμη" πραγματικότητα.

  • Τα περιττώματα όπως στη ζωή έτσι και στα όνειρα προμηνύουν μεγάλες οικονομικές επιτυχίες και μάλιστα σύντομα.

    Η μετάφραση του ονείρου αλλάζει μόνο άμα δείτε ότι τρώτε την κοπριά.

  • Αν στο όνειρό σας δείτε ότι βρίσκεστε σε μία τουαλέτα και την χρησιμοποιείτε (για έναν από τους λόγους που είναι φτιαγμένη) τότε να περιμένετε καλά νέα για μια υπόθεση που σας απασχολεί.

  • Η λάσπη στα όνειρα συμβολίζει τη συκοφαντία, τις κακές φήμες, την κακογλωσσιά.

38 Σχόλια

#1 -

Είδα τον σκύλο μου να τρώει τις ακαθαρσίες του, παρά πολλές στην πάνα του. Όταν μπήκα στο σαλόνι με κοίταζε και κουνούσε την ουρά του.
Τι σημαίνει; Πείτε μου παρακαλω.

#3 -

Είδα ότι ήμουν στην τουαλέτα κ έχεζα κ μετά τα κόπρανα δεν φεύγανε κ πήρα την λεκάνη που έχει την σφουγγαρίστρα μέσα κ την έχει στην μπανιέρα για να βάλω καθαρό νερό,όμως από την λεκάνη έβγαινε νερό κ στρογγυλά πράσινο καφέ κόπρανα...Εγώ γέμισα με καθαρό νερά την λεκάνη όμως πάλι το ίδιο περιεχόμενο έβγαζε καθώς το στην τουαλέτα...Μετά χωρίς κάποιο συγκεκριμένο λόγο μπήκα κ εγώ μέσα στν μπανιέρα με τα κόπρανα κ άρχισα να τα πατάω κ να προσπαθώ να τα καθαρίσω, κλαίγοντας κ φωνάζοντας την μητέρα μου...ύστερα από αρκετή ώρα καθάρισε η μπανιέρα όμως εμένα το μεγάλο δάχτυλο του ποδιού μου είχε ένα αγκάθι το οποίο και έβγαλα...και μετά ξύπνησα
Υ.Γ. τα κόπρανα δεν μύριζαν

#4 -

Ηταν του πατερα μου τα σκατα και ειχα εκνευριστεί και τα καθαριζα με πολλα νευρα..ετριβα..ηταν γεματη ολη η λεκάνη..και ετριβα και στο τελος με πολυ κοπο και με υγρο για την τουαλετα έφυγαν...

#5 -

Είδα στον ύπνο πως ειμουν στον καθρέφτη της τουαλέτας και εσπαγα δυο σπυριά που βγαζαν πύον και αφού τα εσπασα βγήκαν απο μέσα τους αλλά δυο και τα ξαναεσπασα παλι με πύον αλλά χωρίς να ποναω.τοτε μου φύγανε ευκοιλια και πέσαν κατω και όχι στην λεκάνη(αν και ντυμένος)μετα προσπαθούσα με χαρτί να καθαριστω γιατί λέει λερωσα το βρακι μου.σε όλο αυτό μες την τουαλέτα ηταν και ο πατέρας μου και παρακουθουσε!Τι σημαίνει;ευχαριστώ!

#6 -

Ειδα στο ονειρο μου ψες μια μεγαλη σωληνα και εβγαζε ακαθαρσιες και ακουα καποιον να μου λεει πως δεν πιστευω τι κανουμε με αυτα.. Τι σημαινει,

Σελίδες