Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

Πανοπεύς

Αρχική » Oneiro » Πανοπεύς

Ονειροκρίτης Πανοπεύς - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : Πανοπεύς

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν στο όνειρό σας δείτε ότι είστε βοσκός και έχετε ένα κοπάδι από πρόβατα, είναι πιθανόν να συμβούν δυσάρεστα για εσάς γεγονότα.

    Αν δείτε όμως ότι συναντάτε ένα βοσκό, σημαίνει ότι έχετε αληθινούς φίλους που ενδιαφέρονται πραγματικά για εσάς.

  • Το μαχαίρι συνδέεται στα όνειρα με άσχημες καταστάσεις.
    Το όνειρο με μαχαίρια είναι κακός οιωνός γι' αυτόν που το είδε, γιατί προμηνύει διαφωνίες και απώλειες στον εμπορικό τομέα.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι είστε ιδιοκτήτης κάποιου πράγματος π.χ. αυτοκινήτου ή μαγαζιού, ενώ στην πραγματικότητα δεν είστε, τότε απλά ονειρεύεστε να αποκτήσετε κάτι τέτοιο, που δύσκολα όμως θα το καταφέρετε.

  • Αν δείτε στο όνειρό σας ότι γράφετε ένα γράμμα σε κάποιον, τότε τα πράγματα που έχετε βάλει σκοπό να πετύχετε, θα επιτευχθούν και μάλιστα πολύ σύντομα.

    Αν δείτε στον ύπνο σας συστημένο γράμμα, είναι σημάδι ότι χρηματικά ζητήματα θα γίνουν αφορμή για να χαλάσουν σχέσεις πολλών χρόνων.

  • Ο κουμπαράς συμβολίζει μία αλλαγή στην οικονομική σας κατάσταση.

    Εάν δείτε έναν κουμπαρά που δεν γνωρίζετε, γεμάτο με λεφτά, τότε να περιμένετε κάποια οικονομική επιβάρυνση είτε απώλεια κάποιων χρημάτων.

  • Η καδένα είναι ένα όμορφο κόσμημα και στην πραγματική ζωή αλλά και στο όνειρο.
    Αν δείτε ότι φοράτε καδένα, είτε εσείς είτε κάποιο δικό σας πρόσωπο πρόκειται να έχετε μέρες χαράς, ευφορίας και ερωτισμού.
    Ιδιαίτερα αν η καδένα είναι χρυσή όλα αυτά θα είναι ακόμη πιο έντονα.

Εγγραφή στο RSS - Πανοπεύς