Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

Παπαδάκη

Αρχική » Oneiro » Παπαδάκη

Ονειροκρίτης Παπαδάκη - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : Παπαδάκη

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Τα αισθήματα και τα συναισθήματα στα όνειρα δείχνουν γενικά άνθρωπο που διακατέχεται από φοβίες και άγχη.

    Μια άλλη εκδοχή είναι ότι η ύπαρξη συναισθημάτων στα όνειρα σχετίζεται άμεσα με την κανονική ζωή μας και δεν σημαίνουν κάτι παραπάνω.

  • Εάν δείτε στον ύπνο σας ότι τσακώνεστε με άτομα του ίδιου φύλου τότε να ξέρετε ότι η φιλίες σας είναι ανθεκτικές, αν όμως δείτε ότι τσακώνεστε με άτομο του άλλου φύλου τότε να περιμένετε ότι η σχέση σας θα αποδειχθεί καταστροφική.

  • Τα φρούτα στα όνειρα ερμηνεύονται βάση της κατάστασης στην οποία βρίσκονται και της ποιότητας τους.

    Έτσι αν δείτε φρέσκα και ζουμερά φρούτα, θα έχετε χαρές, ευτυχία και πιθανόν έρωτες.

    Οι σχέσεις σας με την οικογένεια και του φίλους θα εξελιχθούν μέσα σε όμορφο κλίμα.

  • Το να δείτε σε όνειρο ότι είστε εγκλωβισμένος - εγκλωβισμένη σε κάποιο στενό χώρο,συνήθως αποτελεί έκφανση οργανικού άγχους και δεν έχει κάποια ιδιαίτερη ερμηνευτική σημασία.

  • Η παλίρροια είναι το φαινόμενο της περιοδικής ανάβασης και της κατάβασης της στάθμης του νερού της θάλασσας, που όταν εξαφανιστεί εντελώς γίνεται η άμπωτη. Ενώ στην παλίρροια επανέρχεται η θάλασσα, ανάλογα με την κίνηση του φεγγαριού.

  • Αν δείτε μια στοίβα πιάτα καθαρά και τακτοποιημένα στον όνειρο σας, να περιμένετε σύντομη αποκατάσταση σας, αν είστε ανύπαντρος ή ευτυχισμένη οικογενειακή ζωή, αν είστε παντρεμένος.

Εγγραφή στο RSS - Παπαδάκη