Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

Πασιονάρια

Αρχική » Oneiro » Πασιονάρια

Ονειροκρίτης Πασιονάρια - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : Πασιονάρια

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Εδώ πρόκειται, φυσικά, για το φαρμακευτικό οινόπνευμα και όχι για το αλκοόλ. Είναι ένα ονειρικό σύμβολο αρνητικό και δυσοίωνο.
    Αν δείτε στον ύπνο σας ότι σας κάνουν μ' αυτό εντριβές, θ' ανταλλάξετε άσχημα και πικρά λόγια με ανθρώπους που, κατά βάθος, αγαπάτε και εκτιμάτε.

  • Το αγκίστρι είναι συνυφασμένο με το δόλωμα. Τα άτομα που μας το προσφέρουν στα όνειρα στήνουν παγίδες εις βάρος μας, για αυτό και θα πρέπει να επανεξετάσουμε την εμπιστοσύνη που ενδεχομένως δείχνουμε προς αυτά.

  • Αν δείτε σε όνειρο έγκλημα, στο οποίο είστε εσείς ο δράστης - εγκληματίας, θα επιβραβευτείτε για τις προσπάθειες σας σε όλους τους τομείς της ζωής σας και κυρίως στα επαγγελματικά σας.

  • Αν στο όνειρό σας συνοδεύετε ή συνοδεύεστε από κάποιο κοντινό και αγαπημένο σας πρόσωπο και πηγαίνετε σε κάποιο χορό ή κάποια κοινωνική εκδήλωση γενικότερα, τότε τα πράγματα βαίνουν πολύ θετικά για εσάς.
    Σύντομα θα δείτε τα θέλω σας να επιτυγχάνονται ένα ένα.

  • Συνήθως το άγχος της καθημερινότητας παρουσιάζεται και στα όνειρα με διάφορους τρόπους.
    Εάν λοιπόν βιώνετε έντονο άγχος λόγω οικονομικών οφειλών είναι πολύ πιθανό να δείτε λογαριασμούς στον ύπνο σας.

  • Η μεγάλη και έντονη λάμψη στα όνειρά μας η οποία δε μας καίει και δε μας απειλεί συμβολίζει μία περίοδο δημιουργίας και δυναμισμού στην οποία θα βρεθείτε και θα σας οδηγήσει σε επιτυχία και αναγνώριση.

Εγγραφή στο RSS - Πασιονάρια