Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

Πελοποννήσου

Αρχική » Oneiro » Πελοποννήσου

Ονειροκρίτης Πελοποννήσου - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : Πελοποννήσου

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν βρεθείτε, στο όνειρο σας, σε χώρο δημόσιων λουτρών ως λουόμενος, να περιμένετε βάσανα και κίνδυνο κλονισμού της ψυχικής σας ισορροπίας.

  • Αν σε κάποιο όνειρό σας δείτε αμόνι, ανεξάρτητα από το αν αυτό χρησιμοποιείται από εσάς ή κάποιον άλλον, σημαίνει ότι έχετε πάρει απόφαση να πραγματοποιήσετε κάποια σχέδια που κάνατε, και ότι θα κάνετε οτιδήποτε για αυτό το σκοπό.

  • Ο βασιλιάς των ζώων! Το δυνατό και περήφανο αυτό ζώο, συμβολίζει, στα όνειρα μας επιτυχίες και κατακτήσεις, δύναμη και δόξα.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας πως είστε θεατής σε παράσταση τσίρκου, με επικίνδυνα ακροβατικά, αλλά άψογα εκτελεσμένα, τότε ό,τι ριψοκίνδυνο σχέδιο έχετε στο νου σας θα επιτύχει.

  • Όταν αναφερόμαστε σε ένα όνειρο με τέτοιο περιεχόμενο, ο παραδοσιακός ονειροκρίτης υπονοεί τον ερωτικό σαδισμό.
    Από παλιά το όνειρό αυτό αποτελεί μια ένδειξη διαταραγμένης ερωτικής ζωής και σεξουαλικής στέρησης, χωρίς όμως πλέον να θεωρείτε απόλυτο.

  • Ο πατσάς στην πραγματική ζωή λένε ότι "στρώνει το στομάχι", έτσι και όταν κάνει την εμφάνισή του στον ονειρικό μας κόσμο, με οποιονδήποτε τρόπο στρώνει κατά κάποια έννοια όποιον τομέα της ζωής μας δεν πάει καλά.
    Πιο συγκεκριμένα προαναγγέλλει ευχάριστη ζωή και κερδοφόρες επενδύσεις.

Εγγραφή στο RSS - Πελοποννήσου