Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

Πεντζίκης

Αρχική » Oneiro » Πεντζίκης

Ονειροκρίτης Πεντζίκης - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : Πεντζίκης

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν ονειρευτείτε πως διαπράξατε ανθρωποκτονία, θα υποφέρετε από άγχη και ταπείνωση λόγω της αδιαφορίας τρίτων, και το ψυχρό περιβάλλον σας θα προκαλέσει προβλήματα στους οικείους.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι είστε βρεγμένος, υπάρχει πιθανότητα να αναζητήσετε ευχαριστήσεις που θα σας φέρουν κοντά σε επιζήμιες καταστάσεις και αρρώστιες.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι ψαρεύετε καλαμάρια, σημαίνει ότι θα βρεθείτε μπλεγμένος σε πολύ άσχημες και δυσάρεστες καταστάσεις και υπαίτιος θα είστε εσείς ο ίδιος.

    Αν πάλι δείτε ότι τρώτε καλαμάρια, τα πράγματα δεν είναι καλύτερα. Θα περάσετε έντονη στεναχώρια.

  • Όταν εμφανίζονται παλιά αντικείμενα στον ονειρικό μας κόσμο, δεν αποτελούν έναν καλό οιωνό.
    Αν δούμε λοιπόν στον ύπνο μας, παλιά αντικείμενα η αντικείμενα πού παλιώνουν ξαφνικά, το όνειρό μας προμηνύει σύντομα καταστάσεις θλίψης και μελαγχολίας που θα μας κλονίσουν.

  • Εάν δείτε στο όνειρο σας ότι κυνηγάτε και πολεμάτε τους εχθρούς, τους οποίους κατατροπώνετε στην μάχη, τότε να περιμένετε σίγουρες επιτυχίες και μεγάλη αναγνώριση.

    Εάν όμως σας καταδιώκουν ή χάνετε το πεδίο της μάχης, τότε να περιμένετε αποτυχίες.

  • Αν, στον ύπνο σας, έχετε πέσει σε αφασία, σημαίνει πως άνθρωποι, εχθρικά διακείμενοι απέναντι σας, θα βρουν την ευκαιρία να σας καταφέρουν ένα ισχυρό πλήγμα.

Εγγραφή στο RSS - Πεντζίκης