Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

Πικάσο

Αρχική » Oneiro » Πικάσο

Ονειροκρίτης Πικάσο - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : Πικάσο

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Γενικότερα οι ένοπλοι ή ο ένοπλος στον ύπνο σας δηλώνει ότι εμπνέετε σεβασμό στους γύρο σας και σας υπολογίζουν στα δύσκολα.
    Εάν τώρα ο ένοπλος είστε εσείς αυτό σημαίνει ότι έχετε όλα τα εφόδια να αντιμετωπίσετε οτιδήποτε συναντήσετε στη ζωή σας.

  • Αν δείτε ακακία στον ύπνο σας, σημαίνει ότι περιβάλλεστε από πιστούς και αφοσιωμένους φίλους, πρόθυμους να σας στηρίξουν σε κάθε δυσκολία.
    Η ακακία επίσης θεωρείται ότι συμβολίζει την σταθερότητα του χαρακτήρα και την προστασία στην οποία προσβλέπουν οι φίλοι στο άτομο.

  • Το κρέμασμα συμβολίζει το τέλος μίας κατάστασης και την αρχή μίας άλλης. Σημαντικές δηλαδή αλλαγές στη ζωή σας.

    Εάν είστε εσείς κρεμασμένος, σημαίνει ότι θα βρεθείτε σε μία κατάσταση στην οποία θα πρέπει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις που θα αλλάξουν τη ζωή σας.

  • Το στέμμα, στο όνειρο, σημαίνει ότι θα σας γίνουν μεγάλες τιμές. Οι επαφές και οι συζητήσεις με άτομα κύρους μπορεί να αποδειχθούν πολύ ωφέλιμες τόσο για να πάρετε σημαντικές ιδέες και πληροφορίες, όσο και για να προωθήσετε αργότερα όποια σχέδιά σας.

  • Η μοιχεία δεν προμηνύει ευχάριστες καταστάσεις.

    Εάν δείτε ότι εσείς διαπράττεται την μοιχεία, ενώ κάτι τέτοιο δεν ισχύει, πιθανό να υπάρξουν προστριβές και καταστάσεις άσχημες που αν δεν προσέξετε μπορεί και να οδηγήσουν στο διαζύγιο.

  • Στην περίπτωση που είστε αθλητής στο άλμα, συνήθως το όνειρο δεν χρήζει ερμηνείας από τον ονειροκρίτη καθώς είναι μια φυσιολογική εκδήλωση του υποσυνειδήτου σας.
    Αν όμως αυτό δεν συμβαίνει και δείτε τι κάνετε ένα άλμα με επιτυχία, σύντομα οι κόποι σας θα ανταμειφθούν.

Εγγραφή στο RSS - Πικάσο