Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

Πολυλά

Αρχική » Oneiro » Πολυλά

Ονειροκρίτης Πολυλά - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : Πολυλά

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στο όνειρο σας βαμβακερό ύφασμα, προμηνύονται επερχόμενες ανέσεις - απολαύσεις στην ζωή σας. Το βαμβακερό ύφασμα δεν προαναγγέλλει μεγάλες αλλαγές αλλά σταθερότητα και στροφή προς το καλύτερο.

  • Αν στο όνειρό σας ξαφνικά ακούσετε ένα βογκητό, σημαίνει πως πρέπει γρήγορα να πάρετε αποφάσεις, γιατί άτομα υπεράνω υποψίας σκοπεύουν να σας υπονομεύσουν.

  • Το ότι βλέπουμε όνειρο και έχουμε την αίσθηση άσχημης μυρωδιάς, είναι απλά μία προειδοποίηση για το πως συμπεριφερόμαστε στους άλλους.

  • Αν δείτε όνειρο στο οποίο σας απασχολεί και σας βασανίζει ο παράγων χρόνος και κάθε τόσο κοιτάζετε το ρολόι σας ή ρωτάτε τι ώρα είναι, προσέξτε μήπως η ανυπομονησία σας γίνει αιτία να χαλάσει μια δουλειά που με πολύ κόπο και προσοχή οργανώσατε.

  • Από τα πολύ παλιά χρόνια τα έρημα μέρη ή οι άδειοι χώροι, σχετίζονται άμεσα με την φιλία.
    Το ακατοίκητο μέρος όμως, δεν είναι όνειρο αποτελεί καλό σημάδι.

  • Γενικά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι συμβολικά, το φως ταυτίζεται με το πνεύμα.
    Αν δείτε στον ύπνο σας πυγολαμπίδες να λαμπυρίζουν μες στη νύχτα, σημαίνει πως είστε άνθρωπος που διαπνέεται από ανώτερα ιδανικά, αλλά καθηλωμένος από την αισχρή πραγματικότητα που τον περιβάλλει.

Εγγραφή στο RSS - Πολυλά