Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

Πολύκλειτος

Αρχική » Oneiro » Πολύκλειτος

Ονειροκρίτης Πολύκλειτος - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : Πολύκλειτος

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε ότι μπαίνετε σε κομμωτήριο ή κουρείο για να κόψετε τα μαλλιά σας, να περιμένετε ανακούφιση από βαριές λύπες και ευόδωση των αισθηματικών σας υποθέσεων.

  • Θα περίμενε κανείς ότι το να βρεθείς ανάσκελα στον ύπνο σου θα σήμαινε ίσως κάτι κακό ή και οριστικό όμως δεν ισχύει κάτι τέτοιο.
    Αυτό που παίζει ρόλο είναι το μέρος που βρίσκεσαι και όχι το πώς σε αυτήν την περίπτωση.

  • Το να δείτε σε όνειρο ότι είστε εγκλωβισμένος - εγκλωβισμένη σε κάποιο στενό χώρο,συνήθως αποτελεί έκφανση οργανικού άγχους και δεν έχει κάποια ιδιαίτερη ερμηνευτική σημασία.

  • Κλειδί για την ερμηνεία του ονείρου αυτού αποτελεί η γνωστή και παροιμιώδης εργατικότητα και παραγωγικότητα της μέλισσας.

  • Αν δείτε το χριστουγεννιάτικο δέντρο σε όνειρο, κοντά στην περίοδο των Χριστουγέννων τότε το όνειρο συνήθως δεν χρήζει κάποιας ερμηνείας, αλλά εκδηλώνει την εφορία της εποχής.

    Σε περίπτωση που το δείτε εκτός εποχής τότε το όνειρο έχει την ακόλουθη ερμηνεία :

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι βάζετε κολόνια, τότε το όνειρό σας αποτελεί ένα σημάδι ότι δεν είστε έτοιμος να αντιμετωπίσετε τις δυσκολίες που πρόκειται να βρεθούν μπροστά σας.

    Είναι όμως και μια βοήθεια, γιατί σας εφιστά την προσοχή για να διορθώσετε τα λάθη σας.

Εγγραφή στο RSS - Πολύκλειτος