Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

Ρίμαν

Αρχική » Oneiro » Ρίμαν

Ονειροκρίτης Ρίμαν - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : Ρίμαν

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Τα κουτάλια στο όνειρο σημαίνουν άνεση η οποία στην πραγματικότητα αντικατοπτρίζεται στον οικονομικό τομέα.

    Εάν λοιπόν δείτε ότι τρώτε με κουτάλια απλά ή ξύλινα τότε θα έχετε κάποια μικρά οικονομικά κέρδη.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι είστε φοιτητής - φοιτήτρια στο πανεπιστήμιο, ενώ κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει στην πραγματικότητα, μην περιμένετε επιτυχίες αν προηγουμένως δεν καταβάλλετε σκληρές και επώδυνες προσπάθειες.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι είστε εσείς αυτός που βρίσκεται στην θέση του καταδίκου και ότι εκτίεται κάποια ποινή τότε αυτό σημαίνει ότι έχετε έναν αρκετά ιδιόρρυθμο χαρακτήρα τον οποίο καλό θα ήταν να μετριάσετε αφού είναι πολύ δύσκολο για τους άλλους να συνεννοηθούν μαζί σας.

  • Ο γύψος όταν εμφανίζετε στο όνειρο σε οποιαδήποτε μορφή του προμηνύει την άκαρπη προσπάθειά μας για ζητήματα που μας ενδιαφέρουν και μας απασχολούν.

  • Ο παραδοσιακός ονειροκρίτης κατατάσσει την εμφάνιση του ιεροκήρυκα στα όνειρα, στην κατηγορία των ονείρων με αρνητική ερμηνεία.

  • Όποια και να είναι η μορφή της απομόνωσης στο όνειρο, είναι σίγουρο ότι διανύετε μία περίοδο που αυτό που σας χαρακτηρίζει είναι η υποτέλεια, ο φόβος και η έντονη ανάγκη των κοντινών σας ανθρώπων.

Εγγραφή στο RSS - Ρίμαν