Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

Ρίτσμοντ

Αρχική » Oneiro » Ρίτσμοντ

Ονειροκρίτης Ρίτσμοντ - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : Ρίτσμοντ

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι πίνετε ρακί, προσέξτε μην εμπλακείτε σε διενέξεις και καυγάδες από τους οποίους μόνο ζημιωμένος θα βγείτε.

    Αν δείτε ότι προσφέρετε ή σας προσφέρουν ρακί, σημαίνει πως είστε χαρακτήρας που, αναλόγως εύκολα στήνει ή εύκολα του στήνουν τρικλοποδιές στη ζωή.

  • Αν δείτε σε όνειρο ότι προσφέρετε γλυκά, σημαίνει πως είστε όλο λόγια και ελάχιστες πράξεις σε φιλικό πρόσωπο που βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση και χρειάζεται την βοήθεια σας.

    Αν σας προσφέρουν γλυκά, να είστε σε επιφυλακή για κόλακες που σας επιβουλεύονται.

  • Αν ονειρευτείτε ότι μπαίνει στο σπίτι σας διαρρήκτης και νιώθετε φόβο, οι υποψίες σας για ανθρώπους που θεωρούσατε φίλους σας ότι μπορεί να θέλουν το κακό σας, θα βγούν αληθινές.

    Αν όμως τον πιάσετε τον διαρρήκτη,τότε θα αποκαλυφθεί η αλήθεια και οι πλεκτάνες που υπήρχαν εναντίον σας.

  • Ο θαλαμηπόλος αλλιώς καμαριέρης γενικά είναι το μέλος του υπηρετικού προσωπικού που φροντίζει για τη καθαριότητα και την τακτοποίηση των δωματίων του πλοίου.
    Στο όνειρο ο θαλαμηπόλος είναι πάντα μια είδηση δυσοίωνη και σημάδι ότι σας κουτσομπολεύουν .

  • Αν στο όνειρο είστε μέσα σε λεωφορείο το οποίο είναι άνετο και η διαδρομή ευχάριστη, θα έχετε θετική έκβαση σε κάποια θέματα που σας απασχολούν τον τελευταίο καιρό.

    Αν είστε επιβάτης σε λεωφορείο ασφυκτικά γεμάτο, τα προβλήματα που σας απασχολούν θα είναι κοπιαστικά στην επίλυση τους.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας βαμβακερό ύφασμα, προμηνύονται επερχόμενες ανέσεις - απολαύσεις στην ζωή σας. Το βαμβακερό ύφασμα δεν προαναγγέλλει μεγάλες αλλαγές αλλά σταθερότητα και στροφή προς το καλύτερο.

Εγγραφή στο RSS - Ρίτσμοντ