Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

όροφος

Αρχική » Oneiro » όροφος

Ονειροκρίτης όροφος - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : όροφος

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

ασανσέρ - ανελκυστήρας

Ονειροκρίτης ασανσέρ - ανελκυστήρας

Το ασανσέρ στα όνειρα είναι άλλο ένα, όχι θετικό σημάδι.

Αν δείτε λοιπόν ασανσέρ, σημαίνει ότι θα συναντήσετε εμπόδια και πιθανόν να έχετε μπλεξίματα, στον τομέα της εργασίας σας.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι είστε σε ένα γήπεδο στο οποίο εξελίσσεται κάποιος αγώνας και είναι γεμάτο κόσμο, σημαίνει ότι στο άμεσο μέλλον θα προκύψουν προβλήματα στο οικογενειακό σας περιβάλλον.

  • Τα βότανα στα όνειρα, κατέχουν μια ιδιαίτερη θέση - ερμηνευτικά- , καθώς αποτελούσαν από την αυγή του χρόνου το μέσο ενδυνάμωσης αλλά κυρίως ίασης όλων των ασθενειών, πριν την έλευση των χημικών φαρμάκων στις αρχές του 19ου αιώνα.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας κατσίκα ή πολλές κατσίκες, τότε συμφορές και δύσκολες καταστάσεις σας περιμένουν.
    Αν όμως δείτε ότι αρμέγεται κατσίκα, σημαίνει επαγγελματική αναγέννηση καθώς θα έχετε πολλά κέρδη από τη δουλειά σας.

  • Οι σανίδες και γενικά η υλοτομημένη ξυλεία στα όνειρα είναι καλό σημάδι όσον αυτή είναι τακτική ή χρησιμοποείται για να φτιαχτεί κάποιο έπιπλο ή σπίτι. Προτάσεις για μια ενδεχόμενη συνεργασία επεξεργαστείτε την τώρα αλλά μην πάρετε οριστικές αποφάσεις αυτό το διάστημα.

  • Η μαμή όπως και η εγκυμοσύνη στα όνειρα συμβολίζουν κάτι αρνητικό.
    Εάν δείτε λοιπόν απλά μία μαμή ή ότι της μιλάτε τότε θα υπάρξουν κάποιες δυσάρεστες ειδήσεις και αρνητικά γεγονότα που θα σας στενοχωρήσουν.

  • Είναι όνειρα που έχουν σχέση με την κατάκτηση κάποιας επαγγελματικής θέσης η κάποιου κοινωνικού status το οποίο πιθανόν να επιθυμούμε υποσυνείδητα διακαώς.

Εγγραφή στο RSS - όροφος