Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αθερίνα

Αρχική » Oneiro » αθερίνα

Ονειροκρίτης αθερίνα - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αθερίνα

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε σε όνειρο ότι βρίσκεστε σε καζίνο σημαίνει ότι έχετε οικονομικά προβλήματα που σας απασχολούν και σκέφτεστε πως θα τα λύσετε.

  • Ο δημοσιογράφος στα όνειρα κατά τον ονειροκρίτη, υποδεικνύει μια κρυφή τάση για μυστικοπάθεια την οποία πιθανόν να έχετε ήδη αντιληφθεί.
    Αν δείτε στον ύπνο σας ότι είστε δημοσιογράφος, τότε πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί και επιφυλακτικοί,

  • Η μολόχα παρά τις θεραπευτικές ιδιότητες που έχει σαν φυτό, στο όνειρο δεν συμβολίζει κάτι αντίστοιχα θετικό ή θεραπευτικό.

    Συγκεκριμένα, η εάν δείτε στον ύπνο σας μολόχα τότε να περιμένετε δυσκολίες στο οικογενειακό σας περιβάλλον.

  • Η κότα θεωρείται ονειρικό σύμβολο άμεσα συνυφασμένο με τα επαγγελματικά, και συγκεκριμένα με προτάσεις που θα σας γίνουν μελλοντικά.

    Αναλόγως του χρώματος της κότας ερμηνεύεται και η πρόταση που σας γίνεται :

  • Αν δείτε στον ύπνο σας μεγάλη πυρκαγιά που καίει δάσος, πόλη ή περιοχή, θα συμβούν κοινωνικά γεγονότα έκτακτα που θα ταράξουν τη γενική γαλήνη της πόλης ή του κράτους στο οποίο ζείτε.
    Αν καίγεται το σπίτι ή το μαγαζί σας, να περιμένετε συμφορές μέσα στην οικογένεια.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας τελετή παρασημοφορίας, ανεξάρτητα από το αν το τιμώμενο πρόσωπο είστε εσείς ή κάποιος άλλος, σύντομα θα διατρέξετε τον κίνδυνο να γελοιοποιηθείτε μπροστά στα μάτια ανθρώπων που αγαπάτε.

Εγγραφή στο RSS - αθερίνα