Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

ουζάκι

Αρχική » Oneiro » ουζάκι

Ονειροκρίτης ουζάκι - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : ουζάκι

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι καταδικαστήκατε και σας έχει επιβληθεί μια βαριά ποινή, προετοιμαστείτε για μια περίοδο ελεύθερης και πλούσιας ζωής που, όμως, δεν θα διαρκέσει για πολύ.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι βγαίνετε περίπατο μόνος, σημαίνει πως βρίσκεστε σε μια αρκετά δύσκολη κατάσταση και η συνδρομή των φίλων σας είναι απαραίτητη.
    Αν ο περίπατος σας γίνεται σε μέρος δύσβατο και παρουσιάζει εμπόδια, μην περιμένετε ευνοϊκές εξελίξεις στις υποθέσεις σας.

  • Οι απόψεις των ερμηνευτών διίστανται και συνοψίζονται σε δυο εκ διαμέτρου αντίθετες εκδοχές.
    Το αινιγματικό αυτό σχήμα που έντονα απασχόλησε και απασχολεί τα μαθηματικά, τη γεωμετρία, τη φιλοσοφία και τις απόκρυφες επιστήμες, στα όνειρα, παραμένει, ουσιαστικά ανερμήνευτο.

  • Ο θάνατος στα όνειρα έχει ποικίλες ερμηνείες παρόλο που γενικά για τους ανθρώπους είναι τρομακτικός και δυσοίωνος.
    Θεωρείται ένα από τα πιο δυνατά ονειρικά σύμβολα αλλά πολλές φορές εκφράζει τους υποσυνείδητους φόβους που έχουμε για διάφορες καταστάσεις που μας απασχολούν.

  • Τα ελάφια θεωρούνται σε κάποιους πολιτισμούς σύμβολα ελευθερίας αλλά και σοφίας
    Για το ζαρκάδι στα όνειρα διαβάστε την ερμηνεία για το ελάφι

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι ανεβαίνετε σ' ένα πέτρινο αντέρεισμα, σημαίνει ραγδαία άνοδο στους επιχειρηματικούς κύκλους. Θα αποκτήσετε μεγάλη εκτίμηση από τους φίλους σας και το κοινό.

Εγγραφή στο RSS - ουζάκι