Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

όρκος

Αρχική » Oneiro » όρκος

Ονειροκρίτης όρκος - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : όρκος

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

όρκος

Αν δείτε σε όνειρο ότι καταθέτετε ενόρκως σε δικαστήριο, θα χάσετε την αξιοπιστία σας και την εκτίμηση που τρέφουν άλλοι προς εσάς από δικό σας σφάλμα.
Αν δείτε κάποιον άλλο να ορκίζεται, φυλαχτείτε από ύπουλο χτύπημα των ανταγωνιστών σας.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δεις σε όνειρο, ότι ρίχνεις χιονόμπαλες σε άλλους ετοιμάσου για ξενύχτια.
    Εαν άλλοι ρίχνουν χιονόμπαλες με στόχο εσένα, θα χάσεις τον ύπνο σου.
    Αν τέλος μια χιονόμπαλα καταπλακώσει εσένα και τους γύρω σου, θα γίνουν τρελά ξενύχτια.

  • Αν, στο όνειρο σας, συναντήσετε οδοιπόρο που έρχεται από μακριά, κάποιο πρόσωπο του παρελθόντος σας, από καιρό ξεχασμένο, θα εμφανιστεί και θα παίξει κυρίαρχο ρόλο στη ζωή σας.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας άλμπουμ, σημαίνει ότι θα έχετε επιτυχία και ότι θα γνωρίσετε αληθινούς φίλους.

    Αν ονειρευτείτε ότι βάζατε φωτογραφίες μέσα σε ένα άλμπουμ, σημαίνει πως θα έχετε επιτυχία σε επαγγελματικά θέματα και να αναμένεται πολλά κέρδη.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας πως είστε αναιμικός αλλά χωρίς να υποφέρετε από κάτι, και ενώ είστε γεμάτος υγεία, σημαίνει ότι ο τρόπος που έχετε μάθει να ζείτε θα σας φέρει αργά ή γρήγορα σε μια οικονομική δυσκολία.

  • Αν δείτε στα όνειρα σας ότι βρισκόσασταν σε ένα μεγάλο πάρκο, με ανθρώπους άγνωστους και αισθανθήκατε εκτός τόπου και χρόνου, θα σας συμβούν γεγονότα που θα κλονίσουν την εμπιστοσύνη σας στις ανθρώπινες αξίες.

  • Αν ονειρευτείτε τη γκαρνταρόμπα σας, είναι μια ονειρική προειδοποίηση ότι η περιουσία σας βρίσκεται σε κίνδυνο, γιατί προσπαθείτε να επιδειχθείτε και να προβληθείτε πολύ περισσότερο από ότι σας επιτρέπουν τα οικονομικά σας.

Εγγραφή στο RSS - όρκος