Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

νησί

Αρχική » Oneiro » νησί

Ονειροκρίτης νησί - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : νησί

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

σκόπελος

Ο σκόπελος έχει αρνητική ερμηνεία στα όνειρα όπως και στην πραγματικότητα όπου οι σκόπελοι δημιουργούν μεγάλα προβλήματα στα πλοία και τους ναυτικούς.
Έτσι αν δείτε στον ύπνο σας σκόπελο που εξέχει από την επιφάνεια της θάλασσας, να περιμένετε αιφνίδιες δυσκολίες στις υποθέσεις σας.

Σχετικά όνειρα

  • Το να δείτε σε όνειρο ότι είστε εγκλωβισμένος - εγκλωβισμένη σε κάποιο στενό χώρο,συνήθως αποτελεί έκφανση οργανικού άγχους και δεν έχει κάποια ιδιαίτερη ερμηνευτική σημασία.

  • Η ξιφολόγχη όπως και να το κάνουμε αποτελεί ένα σπάνιο αντικείμενο στον ονειρικό μας κόσμο και μεταφράζεται συμβολικά.
    Είναι ένα σύμβολο που έρχεται για να μας προειδοποιήσει προκειμένου να αποφύγουμε δυσκολίες που θα βρεθούν μπροστά μας.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας, να αποκτάτε κέρδη μέσω σκληρής δουλειά και μόχθου, να περιμένετε πρόοδο και προκοπή στη ζωή σας.

    Αν όμως δείτε τα κέρδη αυτά να τα αποκτήσατε από τύχη ή με δόλιους τρόπους, θα αντιμετωπίσετε εμπόδια και δυσκολίες σε κάποια σχέδια σας.

  • Εάν στο όνειρο μετράτε κέρματα, θα έχετε οικονομικές δυσκολίες.

    Αν χάσατε κέρματα στο όνειρο και αυτό σας ενόχλησε, σημαίνει ότι είστε πρέπει να μειώσετε τις σπατάλες και να αρχίσετε την αποταμίευση.

  • Πρόκειται βέβαια, για σπάνιο όνειρο, γιατί στην εποχή μας και το πετάλωμα και ο πεταλωτής τείνουν να εκλείψουν.
    Αν όμως δείτε πεταλωτή να πεταλώνει άλογο, μουλάρι ή γαϊδούρι, οι εχθροί σας θα σταθούν ανίκανοι να σας βλάψουν και θα εξευτελιστούν.

  • Η νυφίτσα στα όνειρα συμβολίζει τους εχθρούς.

    Εάν δείτε λοιπόν νυφίτσα να περνάει μπροστά σας ή να τρέχει χωρίς όμως να σας δίνει σημασία, σημαίνει ότι θα περάσετε μία περίοδο ηρεμίας ενώ οι εχθροί σας είναι μακριά από σας.

Εγγραφή στο RSS - νησί