Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

δηλητήριο

Αρχική » Oneiro » δηλητήριο

Ονειροκρίτης δηλητήριο - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : δηλητήριο

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

δηλητήριο - δηλητηρίαση

Ονειροκρίτης δηλητήριο - δηλητηρίαση

Το δηλητήριο στον ύπνο μας σε αντίθεση με την πραγματικότητα είναι πολύ καλό.

Αν μάλιστα δείτε ότι το πίνετε σημαίνει ότι είστε πολύ δυνατός και ακέραιος χαρακτήρας και τίποτα δεν μπορεί να σας απειλήσει.

σκορπιός

Ονειροκρίτης σκορπιός

Οι σκορπιοί, στα όνειρα, συμβολίζουν τους άκρως επικίνδυνους εχθρούς.

Αν δείτε στον ύπνο σας ότι σας δαγκώνει σκορπιός, φυλαχτείτε από πανούργο και ισχυρό άνθρωπο που γυρεύει να σας καταστρέψει.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι τρώτε ζαχαρωτά ή άλλα καραμελωτά γλυκίσματα, είναι ένα σημάδι ότι ένας ερωτικός άνεμος έρχεται να τα σαρώσει όλα στο πέρασμά του.

    Ο θεός του έρωτα ξαναχτυπά και φέρνει μαζί του καινούργιους συντρόφους και πολλές υποσχέσεις για ανανέωση παλιών σχέσεων.

  • Αν δείτε πως επισκεφθήκατε μια γκαλερί τέχνης, σημαίνει άτυχο οικογενειακό δεσμό, θα προσπαθείτε να παρουσιάζετε μιαν εμφάνιση ευτυχίας, αλλά κρυφά θα φροντίζετε για άλλους δεσμούς.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι προσπαθούσατε να επικοινωνήσετε με βουβό πρόσωπο, είναι προμήνυμα ασυνήθιστων περιστατικών στη ζωή σας, που θα συντελέσουν στην άνοδο σας.

  • Οι ερμηνείες του ονείρου για άλλη μια φορά αλλάζουν ανάλογα με την κατάσταση στην οποία βρίσκετε ο κήπος που βλέπετε στο όνειρό σας.
    Αν δείτε έναν βασιλικό κήπο καλοδιατηρημένο και ανθηρό, σύντομα θα λάβετε ευχάριστα νέα και τα πράγματα στη ζωή σας θα αρχίσουν να πηγαίνουν καλύτερα.

  • Η δικιά σας γύμνια στο όνειρο αποτελεί ένα σημάδι ότι πολύ σύντομα θα απαλλαγείτε από πράγματα που σας βαραίνουν ή πράγματα που σας στεναχωρούν.

    Σε περίπτωση που κάποιος άλλος του αντίθετου φύλου είναι γυμνός, τότε ο παρορμητικός χαρακτήρας σας σύντομα θα σας φέρει μπελάδες.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι περιεργάζεστε φωτογραφία γνωστού σας ανθρώπου, σύντομα η όποια σχέση διατηρείτε μαζί του θα απειληθεί με ανεπανόρθωτο κλονισμό.

Εγγραφή στο RSS - δηλητήριο