Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

πολεμικό

Αρχική » Oneiro » πολεμικό

Ονειροκρίτης πολεμικό - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : πολεμικό

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

μάχη

Ονειροκρίτης μάχη

Η μάχη συμβολίζει αναστάτωση και βίαιες αλλαγές.

Εάν δείτε ότι συμμετέχετε σε πόλεμο και βιώνετε έντονα συναισθήματα άγχους και πανικού τότε θα υπάρξουν αλλαγές στη ζωή σας τις οποίες δεν έχετε επιλέξει εσείς.

πανοπλία

Αν δεν είστε άτομο δεδηλωμένα φαντασιόπληκτο ή δον κιχωτικό και δείτε στον ύπνο σας ότι επισκέπτεστε μια αίθουσα που έχει πανοπλίες ή ότι βρίσκεστε σε ένα χώρο με αρματωμένους ιππότες, να περιμένετε μια δυσάρεστη στροφή στη συμπεριφορά των άλλων απέναντι σας που θα οφείλεται στις παραλείψεις και

λόγχη - κοντάρι - ακόντιο

Η λόγχη όπως και το σπαθί, συμβολίζει φιλοδοξία και επεκτατικότητα ενώ κατά το Φρόυντ στην ουσία είναι το ανδρικό μόριο. Ένα τέτοιο σύμβολο στο όνειρο, δηλώνει ότι περνάτε μία περίοδο έντονης φιλοδοξίας και ανάγκης για επιτυχία η οποία είναι πολύ πιθανό να έρθει.
επιχειρήσεις τους.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε ότι είστε ντυμένος στο χακί και υπηρετείτε ως στρατιώτης, να περιμένετε στενοχώριες που ίσως σας λυγίσουν.

    Αν δείτε στρατιώτες να περπατούν στο δρόμο, θα λάβετε ειδήσεις που θα ματαιώσουν τα σχέδια σας.

  • Τα κάγκελα στο όνειρο σηματοδοτούν δυσκολίες.
    Αν δείτε στον ύπνο σας ότι περιβάλλεστε από φράχτη ή πόρτα με κάγκελα, τότε σημαίνει ότι δύσκολα πρόκειται να επιτύχετε οτιδήποτε κι αν επιχειρήσετε.

  • Θεία σκεύη ονομάζουμε κυρίως τα σκεύη που χρησιμοποιεί ο ιερέας για την τέλεση της θείας λειτουργίας αλλά έτσι ονομάζονται και τα σκεύη που χρησιμοποιούνται και στις υπόλοιπες ιερές τελετές και άλλες λειτουργικές ανάγκες.

  • Αν στο όνειρο δείτε ένα σμήνος πουλιών ψηλά στον ουρανό, χωρίς να μπορείτε να διακρίνετε τι πουλιά είναι, να περιμένετε για ένα διάστημα εμπόδια και αναποδιές σε ότι επιχειρήσετε.

    Αν έχετε κλείσει ένα πουλί μέσα σε κλουβί, να περιμένετε υλικές επιτυχίες και κέρδη.

  • Η αποπλάνηση στα όνειρα είναι συνηθισμένο φαινόμενο, καθώς εμπεριέχει σεξουαλικές τάσεις και επιθυμίες που πιθανόν να έχουμε καταπιεσμένες, οι οποίες εκδηλώνονται με αυτή τη μορφή.

  • Γενικά η παρουσία σκούπας, στα όνειρα, προοιωνίζει δυσάρεστες καταστάσεις.

    Αν όμως δείτε ότι κρατάτε μια σκούπα και σκουπίζετε, θα πάρετε αποτελεσματικές αποφάσεις για κάποιες ριζικές αλλαγές στην ζωή σας.

Εγγραφή στο RSS - πολεμικό