Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

φραγκόσυκα

Αρχική » Oneiro » φραγκόσυκα

Ονειροκρίτης φραγκόσυκα - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : φραγκόσυκα

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

σύκα - συκιά

Ονειροκρίτης σύκα - συκιά

Αν δείτε στο όνειρο σας ότι τρώτε ώριμα και γευστικά σύκα, να περιμένετε επιτυχίες σε όλους τους τομείς.

Αν τα σύκα είναι αγίνωτα ή χαλασμένα, κάποια συμφορά θα πλήξει την οικογένεια σας.

Συκιά γεμάτη καρπούς, προοιωνίζει θριάμβους ενώ συκιά ξερή και γυμνή, οικτρές αποτυχίες.

Σχετικά όνειρα

  • Η κατάσταση της λεηλασίας στα όνειρα συμβολίζει καταπιεσμένα αρνητικά συναισθήματα τα οποία δημιουργούν έναν εσωτερικό θυμό.

  • Ή στεναχώρια στα όνειρά έχει δεχτεί πολλές διαφορετικές ερμηνείες ανά τα χρόνια.

    Ωστόσο ή επικρατέστερη που έδιναν στα παλιά χρόνια, ότι δηλαδή ή στεναχώρια στον ύπνο σημαίνει και στεναχώρια στην πραγματικότητα, φαίνεται ότι έχει μείνει σε πολλούς και τους προκαταβάλει αρνητικά.

  • Κατά τον ονειροκρίτη η παρουσία “άγριου” ανθρώπου στα όνειρα θεωρείται κακός οιωνός, λόγω του συσχετισμού που υπάρχει στο λαϊκό υποσυνείδητο

  • Το δίχτυ - δίχτυα θεωρείται καθαρά ερωτικής σημασίας όνειρο.
    Είτε θα βρείτε τον έρωτα αν τα δίχτυα είναι γεμάτα ψάρια, είτε έχετε πολλές πιθανότητες να γυρίσει να σας κοιτάξει, αν τα πλέκετε τα δίχτυα.

  • Τα καβούρια στα όνειρα συμβολίζουν τον κίνδυνο, διαφωνίες στον οικογενειακό κύκλο και γενικότερα συμβολίζουν τις δυσκολίες που πρόκειται να αντιμετωπίσουμε.

  • Ο χασάπης ίσως να μην είναι και το πρώτο επάγγελμα που μας έρχεται στο μυαλό για να περιγράψουμε όμορφες και ευγενείς καταστάσεις, όμως αντίθετα με αυτό που σκεφτόμαστε όταν δούμε με οποιονδήποτε τρόπο χασάπη στον ονειρικό μας κόσμο θα πρέπει σύντομα να περιμένουμε μια ευτυχισμένη περίοδο σε όλου

Εγγραφή στο RSS - φραγκόσυκα