Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

κορμός

Αρχική » Oneiro » κορμός

Ονειροκρίτης κορμός - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : κορμός

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

σώμα

Ονειροκρίτης σώμα

Αν δείτε στον ύπνο σας ότι έχετε υποστεί μια σωματική μεταβολή και ξαφνικά παχύνετε υπερβολικά, μην ανησυχήσετε: επίκειται πλουτισμός σας από απροσδόκητη αιτία.

Αν δείτε ότι αδυνατίσατε, θα έχετε προστριβές και γκρίνια με τον ερωτικό σας σύντροφο.

βελανίδι - βελανιδιά

Ονειροκρίτης βελανίδι - βελανιδιά

Η βασιλική δρυς ένα ισχυρό ονειρικό σύμβολο σε όλες τις κουλτούρες.

Εάν ή βελανιδιά ήταν μεγάλη με ίσκιο πλούσιο, σημαίνει υψηλή προστασία.

Αν δείτε πως κλαδεύετε μια βελανιδιά, θα αποκτήσετε πλούτο.

κορμός

Αν δείτε στον ύπνο σας κορμό δέντρου και είναι γερός και δυνατός μην ανησυχείτε καθόλου, πρόκειται να έχετε μακρύ και γεμάτο βίο.
Αν όμως δείτε κορμούς γέρικους και στραβούς, προετοιμαστείτε για τα χειρότερα.
Σε πολλούς τομείς τα πράγματα δεν θα πάνε καθόλου καλά.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι παρασκευάζετε βούτυρο χτυπώντας το γάλα, θα σας ανατεθεί δύσκολο έργο, αλλά με την ευφυΐα και τη εργατικότητα σας θα το φέρετε σε πέρας και θα ευημερήσετε.

  • Η δικιά σας γύμνια στο όνειρο αποτελεί ένα σημάδι ότι πολύ σύντομα θα απαλλαγείτε από πράγματα που σας βαραίνουν ή πράγματα που σας στεναχωρούν.

    Σε περίπτωση που κάποιος άλλος του αντίθετου φύλου είναι γυμνός, τότε ο παρορμητικός χαρακτήρας σας σύντομα θα σας φέρει μπελάδες.

  • Εάν στο όνειρό σας δείτε τον εαυτό σας μετέωρο, τότε η εικόνα αυτή συμβολίζει την αναποφασιστικότητά σας.
    Συγκεκριμένα, εάν δείτε να αιωρείστε πάνω από το έδαφος, πιθανό να χάσετε την εμπειρία μίας σημαντικής ερωτικής σχέσης λόγω αυτής της αναποφασιστικότητας σας.

  • Αν ονειρευτείτε ότι ακούτε γάιδαρο να γκαρίζει στο όνειρο σας, σημαίνει ότι θα πάρετε κληρονομιά ή θα απαλλαγείτε από υποχρεώσεις.

  • Αν δείτε βδέλλες να σας πίνουν το αίμα, τότε πρέπει να ξεκουραστείτε γιατί η ζωή που κάνετε, έχει αρχίσει να σας καταπονεί και ψυχικά αλλά και σωματικά.

    Αν τις δείτε σε κάποιο βάλτο, τότε έχετε πολλές πιθανότητες να σας ξεγελάσουν ακόμα και σε αντικείμενο που το γνωρίζετε καλά.

  • Δεν θα μπορούσαμε να περιμένουμε κάτι λιγότερο από πολλά υποσχόμενες ερωτικές συναναστροφές και αυξημένη λίμπιντο από την εμφάνιση του κατεξοχήν παραδοσιακού οργάνου της καντάδας, την κιθάρα.
    Είναι η ώρα για να τολμήσετε ότι θέλετε στον έρωτα με 100% εγγυημένη επιτυχία.

Εγγραφή στο RSS - κορμός