Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

ιλιγγιώδης ταχύτητα

Αρχική » Oneiro » ιλιγγιώδης ταχύτητα

Ονειροκρίτης ιλιγγιώδης ταχύτητα - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : ιλιγγιώδης ταχύτητα

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Σχετικά όνειρα

  • Τα κάρβουνα αν τα δείτε σε τσουβάλι σε ένα υπόγειο ή μία αποθήκη που τα έχουμε συνήθως μαζεμένα και τα χρησιμοποιούμε για το ψήσιμο, τότε συμβολίζουν τον πλούτο και μάλιστα πολλά πλούτη θα επωφεληθείτε.

  • Αγάλι αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι λέει ο σοφός λαός.
    Έτσι λοιπόν αν τύχει και δούμε αγουρίδες τι καρπούς που δεν έχουν γίνει ακόμα στο όνειρό μας, θα πρέπει να μην παίρνουμε βιαστικές αποφάσεις σε αυτή την περίοδο της ζωής μας,

  • Οι λάμπες στα όνειρα έχουν διττή σημασία.

    Όταν οι ίδιες οι λάμπες είναι μεγάλες και το φως τους έντονο και εντυπωσιακό αναδεικνύοντας τον χώρο στον οποίο βρίσκονται, τότε συμβολίζουν επερχόμενες επιτυχίες είτε στον κοινωνικό είτε στον αισθηματικό τομέα.

  • Ο ονειροκρίτης κατατάσσει σε περίοπτη θέση τον δυόσμο, καθώς αποτελεί ένα από τα καλύτερα βότανα της φύσης : και αρωματικά αλλά κυρίως και ιαματικά.

  • Αν δείτε στο όνειρό σας ότι κινδυνεύετε, από οτιδήποτε, το όνειρό σας προμηνύει πως οι μπελάδες που σας κυνηγάνε, θα κρατήσουν για πολύ καιρό. Θα διαπιστώσετε ότι κάποιοι συνεργάτες σας δουλεύουν αποκλειστικά και μόνο για τον εαυτό τους.

  • Αν δείτε στο όνειρό σας κάποιον να παίζει βιολί, τότε θα έχετε ήρεμη ζωή, θα φύγουν κάποια βάρη που τυχόν να έχετε.

    Αν δείτε βιολί μέσα σε ανοικτό βαλιτσάκι, τότε θα ακούσετε άσχημα νέα από κοντινά σας πρόσωπα.

Εγγραφή στο RSS - ιλιγγιώδης ταχύτητα