Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

λάκα

Αρχική » Oneiro » λάκα

Ονειροκρίτης λάκα - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : λάκα

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Σχετικά όνειρα

  • Είναι ένα πολύ σπάνιο όνειρο, παρόλα αυτά αν μέσα στο όνειρό σας δείτε ότι κοιμάστε πάει να πει ότι έχετε πλήρως παραιτηθεί από τη ζωή και δεν περιμένετε να γίνει τίποτα.
    Αν κοιμάστε μαζί με κάποιον ερωτικό σύντροφο όμως θα πρέπει να περιμένετε σύντομα μια σειρά από ευτυχισμένες μέρες.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι απειλείστε από κάποιον κακοποιό και νιώθετε έντονο τον κίνδυνο, τότε το όνειρο αυτό ήρθε για να σας προειδοποιήσει και να σας προφυλάξει.
    Έχετε πολλούς εχθρούς ή πολλούς ανθρώπους στο περιβάλλον σας που σας φθονούν. Πάρετε τα μέτρα σας.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας μαλλιά ωραία φτιαγμένα, περιποιημένα, πιασμένα κοτσίδα, είτε σε κάποιο κορίτσι είτε σε σας τους ίδους, δυστυχώς δεν σημαίνει και το ίδιο για την περίοδο που θα διανύσετε.
    Δεν πρόκειται δηλαδή να είναι στρωμένες με ροδοπέταλα οι επόμενες μέρες.

  • Ο μπακαλιάρος συμβολίζει άσχημη οικονομική κατάσταση.
    Εάν δείτε ότι τρώτε μπακαλιάρο και κάτι φυσικά δεν έχει συμβεί, πιθανό να υπάρξουν ανησυχίες και καυγάδες μέσα στο οικογενειακό σας περιβάλλον λόγω της άσχημης οικονομικής κατάστασης στην οποία βρίσκεστε εκείνη την περίοδο.

  • Αν δείτε στο όνειρό σας ότι βρίσκεστε σε κάποιο καφενείο, ή καφετέρια (δημόσιος χώρος) με πολυκοσμία (γνωστούς-αγνώστους δεν έχει σημασία) και επικρατεί βαβούρα τότε αυτό σημαίνει πως μπερδέματα και σκοτούρες σας περιμένουν.

  • Εάν δείτε στο ύπνο σας ότι διαπράττεται εμπρησμό τότε αυτό συμβολίζει ότι έχετε πολύ θυμό και παράπονο από τους ανθρώπους δίπλα σας.
    Εάν κάποιος άλλος είναι ο εμπρηστής τότε να είστε έτοιμοι για να απογοητευθείτε από κοντινά σας πρόσωπο απροσδόκητα.

Εγγραφή στο RSS - λάκα