Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αγωνίες

Αρχική » Oneiro » αγωνίες

Ονειροκρίτης αγωνίες - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αγωνίες

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

λαχτάρα

Αν δείτε στον ύπνο σας ότι τρέχετε με λαχτάρα να ανταμώσετε πρόσωπο αγαπητό, σημαίνει πως ζείτε στερημένοι από ανθρώπινες σχέσεις, μοναχικά, εξαιτίας του απαιτητικού και αδέκαστου χαρακτήρα σας.

Σχετικά όνειρα

  • Η παλίρροια είναι το φαινόμενο της περιοδικής ανάβασης και της κατάβασης της στάθμης του νερού της θάλασσας, που όταν εξαφανιστεί εντελώς γίνεται η άμπωτη. Ενώ στην παλίρροια επανέρχεται η θάλασσα, ανάλογα με την κίνηση του φεγγαριού.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι περιεργάζεστε φωτογραφία γνωστού σας ανθρώπου, σύντομα η όποια σχέση διατηρείτε μαζί του θα απειληθεί με ανεπανόρθωτο κλονισμό.

  • Ο πάγκος, στα όνειρα, συμβολίζει την κατοχυρωμένη και εξασφαλισμένη ζωή. Αν ονειρευτείτε ότι κάθεστε σε πάγκο ξύλινο, να περιμένετε ικανοποιητικά κέρδη από τις εργασίες σας.

  • Τα χρέη στα όνειρα έχουν αντίθετη ερμηνεία, από την πραγματική ζωή, και εφόσον δεν έχετε στην πραγματικότητα οικονομικό πρόβλημα το οποίο να ευθύνεται για υποσυνείδητο άγχος , να περιμένετε ευχάριστες εξελίξεις στα οικονομικά σας.

  • Αν ονειρευτείτε πως είστε τυλιγμένος σε γάζα, σημαίνει ασταθή τύχη. Θα πρέπει να είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας και να μην κάνετε άσκοπες αγορές. Αισθηματικά, για τους δεσμευμένους, το όνειρο σημαίνει πως θα έχετε εντάσεις και προστριβές με το σύντροφο σας.

  • Γενικά οι ήχοι στα όνειρα είναι σπάνιοι.
    Όμως εάν στον ύπνο σας ακούσετε ήχους εξοχής (νερό , κελαηδήματα , κλπ ) τότε θα κάνετε ένα πολύ ευχάριστο ταξίδι με τον σύντροφό σας .

Εγγραφή στο RSS - αγωνίες