Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

λεμονάδα

Αρχική » Oneiro » λεμονάδα

Ονειροκρίτης λεμονάδα - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : λεμονάδα

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

λεμονάδα - λεμόνι

Ονειροκρίτης λεμονάδα - λεμόνι

Αν δείτε στον ύπνο σας ότι διψάτε και πίνετε λεμονάδα που σας δροσίζει και την απολαμβάνετε, να περιμένετε πρόσκαιρες χαρές και καλοπέραση.

Αν δείτε ότι προσφέρετε σε κάποιον λεμονάδα, σημαίνει πως θα προσφέρετε αποτελεσματική βοήθεια σε φίλο που θα τη ζητήσει.

Σχετικά όνειρα

  • Το παράθυρο, στα όνειρα, είναι ένα μάτι που ατενίζει το μέλλον. Αν δείτε λοιπόν ότι βρίσκεστε σε έναν χώρο, γεμάτο παράθυρα, από όπου μπαίνει άπλετα το φως, η ζωή σάς επιφυλάσσει χαρές και επιτυχίες.

  • Τις περισσότερες φορές η ανατριχίλα οφείλετε σε εξωγενείς παράγοντες όπως είναι η θερμοκρασία, ή το υλικό των σκεπασμάτων σας ή ακόμα πολλές φορές και ένας ήχος.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι κλειδώνεται μια κλειδαριά, τότε το όνειρό σας προαναγγέλλει ότι σύντομα θα μπλέξετε σε άσχημες καταστάσεις.

    Αν την διαρρηγνύετε, τότε σύντομα θα έχετε μια ερωτική απογοήτευση.

  • Αν δείτε σε όνειρο ότι διαβάζετε μυθιστόρημα και το απολαμβάνετε, σημαίνει ότι είστε άνθρωπός ανέμελος και πιθανόν αμελής στις υποχρεώσεις σας.
    Συμβουλευθείτε επίσης τη λέξη ΒΙΒΛΙΟ.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι βρισκόσαστε σε χώρο που γίνονται ανασκαφές ή κάνετε κάποια ανασκαφή εσείς οι ίδιοι π.χ.
    Σε κάποιον αρχαιολογικό χώρο ή σε κάποιο σπήλαιο ή ακόμα και σε ύπαιθρο, αυτό σημαίνει ότι αναμοχλεύετε το παρελθόν σας με κάποιον τρόπο συνειδητό ή ασυνείδητο και

  • Οι λαμαρίνες συμβολίζουν αρνητικά συναισθήματα, απομάκρυνση, κάτι το οποίο θέλουμε να διώξουμε.
    Εάν δείτε σωρό από λαμαρίνες στο όνειρό σας πιθανό εκείνη την περίοδο να τρέφετε αρνητικά συναισθήματα για κάποιο δικό σας πρόσωπο τα οποία όμως σύντομα θα αποβάλλεται.

Εγγραφή στο RSS - λεμονάδα