Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

λιμνούλα

Αρχική » Oneiro » λιμνούλα

Ονειροκρίτης λιμνούλα - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : λιμνούλα

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

λίμνη

Ονειροκρίτης λίμνη

Η λίμνη είναι ένα ονειρικό σύμβολο με ποικίλες ερμηνείες.

Όμορφη λίμνη, με καθάρια νερά και γύρω της τοπία υπέροχα, προοιωνίζει αδιατάρακτη οικογενειακή ζωή, ευτυχισμένη και πλούσια, φτωχή όμως σε εξάρσεις.

Σχετικά όνειρα

  • Η περιπλάνηση σε αγορά στον δικό μας κόσμο προμηνύουν συνήθως υλικά κέρδη.
    Αν δείτε στον ύπνο σας ότι βρίσκεστε στην αγορά, σημαίνει οικονομία και δράση.

  • Αν δείτε κοπάδι τράγων, σύντομα θα πλουτίσετε από κληρονομιά ξαφνική και απροσδόκητη.

    Αν πάλι δείτε στο όνειρο ότι σας κυνηγάει ένας τράγος με άγριες διαθέσεις, φυλαχτείτε από εχθρούς που σας επιβουλεύονται.

  • Ο ονειροκρίτης κατατάσσει σε περίοπτη θέση τον δυόσμο, καθώς αποτελεί ένα από τα καλύτερα βότανα της φύσης : και αρωματικά αλλά κυρίως και ιαματικά.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας τον εαυτό σας εντελώς διαφορετικό από ότι είναι στη πραγματικότητα και μάλιστα να έχετε χάσει όλο σας το βάρος και να έχετε αποκτήσει καχεκτική μορφή μην φοβηθείτε καθώς αυτό σημαίνει ότι πως σας περιμένουν επαγγελματικές επιτυχίες.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας τελετή παρασημοφορίας, ανεξάρτητα από το αν το τιμώμενο πρόσωπο είστε εσείς ή κάποιος άλλος, σύντομα θα διατρέξετε τον κίνδυνο να γελοιοποιηθείτε μπροστά στα μάτια ανθρώπων που αγαπάτε.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι περπατάτε σε κατασκότεινο δρόμο ή εξοχή και το απολαμβάνετε, σημαίνει πως διαθέτετε όλα τα εφόδια που απαιτούνται για να βγείτε από μια δύσκολη θέση.

Εγγραφή στο RSS - λιμνούλα