Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

λουτρό

Αρχική » Oneiro » λουτρό

Ονειροκρίτης λουτρό - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : λουτρό

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ανθρώπους να χορεύουν βαλς, σημαίνει ευχάριστες σχέσεις με ενδιαφέρον πρόσωπο που δεν υπολογίζατε - περιμένατε.

    Για μια γυναίκα, το να δει πως χορεύει βαλς με τον αγαπημένο της, σημαίνει ότι θα γίνει αντικείμενο θαυμασμού και λατρείας από τον σύντροφο της.

  • Το μαρτυρικό και ιερό ταυτόχρονα αυτό σχήμα, στα όνειρα, προοιωνίζει σε γενικές γραμμές «γολγοθάδες» που θα ανηφορίσουμε.

  • Ο Άδης είναι ένας τόπος θλίψης.

    Έτσι και στα όνειρα, ο Άδης σχεδόν πάντα προϋποθέτει εφιάλτη.

    Άν δείτε λοιπόν ότι βρίσκεστε στον Άδη, σημαίνει πως στο άμεσο μέλλον, και ίσως για μεγάλο χρονικό διάστημα, θα σας απασχολήσουν σημαντικά προβλήματα που έχουν σχέση με την διαβίωση.

  • Θα πρέπει να προσέχετε γιατί θα σας βγουν ξινά! Αν δείτε στο όνειρο σας ότι γελάτε, να περιμένετε δυσκολίες, φουρτούνες και βάσανα.

    Αν ακούσετε γέλια άλλων, τότε θα λάβετε κάποια είδηση που ίσως να σας στενοχωρήσει.

  • Αν βρεθείτε, στον ύπνο σας σε χώρο εσωτερικό, συσκοτισμένο από βαριά παραπετάσματα, θα συναντήσετε κατά τη δημιουργική σας πορεία προσκόμματα, όχι συνηθισμένα και θα αποτύχετε οικτρά σε υποθέσεις που θεωρούσατε απλές.

  • Ένα σπάνιο πλέον όνειρο λόγω της απομάκρυνσης των ανθρώπων από την φύση, το στάρι , θεωρείται παραδοσιακά πολύ ισχυρό όνειρο στον ονειροκρίτη.

    Το σιτάρι, στα όνειρα, είναι σύμβολο πλούτου και συναισθηματικής πληρότητας.

Εγγραφή στο RSS - λουτρό