Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

μαγειρείο

Αρχική » Oneiro » μαγειρείο

Ονειροκρίτης μαγειρείο - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : μαγειρείο

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

μάγειρας - μαγειρείο

Ονειροκρίτης μάγειρας - μαγειρείο

Αν δείτε στον ύπνο σας ότι βρίσκεστε σε κάποιο μαγειρείο και παρακολουθείτε τις εργασίες του μάγειρα και των βοηθών του, θα συκοφαντηθείτε από ανθρώπους που απεργάζονται την καταστροφή σας. Μην αφήσετε τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις να σας φορτώσουν υπερβολικά.

κεφτέδες

Ονειροκρίτης κεφτέδες

Παρότι οι κεφτέδες είναι ένα εκλεκτό έδεσμα στην πραγματική ζωή, όταν εμφανίζονται στο όνειρό μας είναι ένα προμήνυμα θλίψης και πτώσης του ηθικού μας και μάλιστα πολύ σύντομα.

Τα πράγματα φαίνονται καλά μόνο στην περίπτωση που εμείς δίνουμε τους κεφτέδες σε κάποιον άλλο.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι βρίσκεστε σε κάποιο μαγειρείο και παρακολουθείτε τις εργασίες του μάγειρα και των βοηθών του, θα συκοφαντηθείτε από ανθρώπους που απεργάζονται την καταστροφή σας. Μην αφήσετε τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις να σας φορτώσουν υπερβολικά.

  • Στην περίπτωση που είστε αθλητής στο άλμα, συνήθως το όνειρο δεν χρήζει ερμηνείας από τον ονειροκρίτη καθώς είναι μια φυσιολογική εκδήλωση του υποσυνειδήτου σας.
    Αν όμως αυτό δεν συμβαίνει και δείτε τι κάνετε ένα άλμα με επιτυχία, σύντομα οι κόποι σας θα ανταμειφθούν.

  • Αν στο όνειρό σας βλέπετε θυσίες που έχουν να κάνουν με τελετές ήρθε μάλλον η ώρα για ριζικές αλλαγές και επώδυνες στη ζωή σας.
    Αν πάλι δείτε ότι εσείς θυσιάζεστε για κάποιο πρόσωπο ή το αντίθετο αυτό σημαίνει ότι μεγάλη απογοήτευση θα δεχτείτε από ανθρώπους γύρω σας.

  • Αν δείτε στο όνειρό σας τον θείο σας ή την θεία σας, αυτό σημαίνει πως έχετε μια μεγάλη προστασία και η τύχη είναι με το μέρος σας.

    Αν τους δείτε να μπαίνουν στο σπίτι σας, σημαίνει μεγάλη χαρά και ευτυχία στο σπιτικό σας.

  • Αν ονειρευτείτε ότι κάποιος αποζητά τη φιλανθρωπία σας, σημαίνει ότι θα βρεθείτε σε δύσκολη θέση, αλλά με την επιμονή σας θα τα καταφέρετε ν' ανακτήσετε την υπόσταση σας.

  • Το μετάξι αποτελεί ένα καλό σύμβολο.
    Εάν δείτε στο όνειρό σας μετάξι, όπως και να το δείτε, να περιμένετε επιτυχία και στον επαγγελματικό και στον ερωτικό τομέα αλλά και μία περίοδο γεμάτη με ευχάριστες στιγμές.

Εγγραφή στο RSS - μαγειρείο