Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

έκρηξη

Αρχική » Oneiro » έκρηξη

Ονειροκρίτης έκρηξη - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : έκρηξη

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

πυροτέχνημα - πυροτεχνήματα

Ονειροκρίτης πυροτέχνημα - πυροτεχνήματα

Τα πυροτεχνήματα όταν κάνουν την εμφάνισή τους στα όνειρά μας, μπορεί να φαίνονται φανταχτερά και φωτεινά, είναι όμως παραπλανητικά, καθώς είναι ένα σημάδι πως ενώ θα πάρετε χαρές και καλές ειδήσεις, σύντομα θα μεταμορφωθούν σε λύπες, βάσανα, καθώς και σε ανούσιες σχέσεις.

κρότος - πυροβολισμός

Αν ακούσετε στον ύπνο σας κρότο ξερό και δυνατό, να περιμένετε ξαφνικές λαχτάρες και συμφορές, που μπορεί να φτάσουν ως τον θάνατο πολύ δικού σας ανθρώπου.

Αν ακούσετε κρότους όπλων ή κροτάλισμα πολυβόλου, να περιμένετε έριδες και διχόνοια μέσα στην οικογένεια.

δυναμίτης

Αν στον ύπνο σας δείτε δυναμίτη να σκάει, τότε σημαίνει πως θα συμβεί κάτι έντονο στην ζωή σας και θα σας σημαδέψει.
Αν κρατάτε εσείς τον δυναμίτη σημαίνει ότι είστε αδύναμος σαν χαρακτήρας, ενώ αν τον κρατάει άλλος προσέξτε γιατί θα σας εξαπατήσουν.

Σχετικά όνειρα

  • Η κατάσχεση περιουσιακών στοιχείων στο όνειρο είναι ένα σημάδι ατελείωτης ταλαιπωρίας και κακής διαχείρισης του χρόνου που έχετε.
    Σύντομα θα αρχίσετε κάτι που δεν θα έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα και θα σας ταλαιπωρήσει για πολύ καιρό.

  • Το να δείτε ότι συμμετέχετε ή ότι ηγείστε μιας διάσκεψης στο όνειρο σας, θεωρείται σημάδι μεγαλομανίας.
    Προφανώς είστε μεγαλομανής και στοχεύετε σε υψηλούς στόχους, ίσως υψηλότερους απ' αυτούς που μπορείτε να φτάσετε.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας αντιλόπες, σημαίνει πως θα έχετε υψηλές φιλοδοξίες, που όμως θα μπορέσουν να πραγματοποιηθούν με την ανάπτυξη μεγάλης δραστηριότητας.

  • Σε αυτό το όνειρο δώστε βάση στο πως τα σύννεφα εμφανίζονται, διότι αυτό παίζει καθοριστικό ρόλο για την σωστή ερμηνεία του.
    Αν τα σύννεφα εμφανίζονται μαύρα, ο ουρανός σκοτεινός και βαρύς, τότε θα πρέπει να περιμένετε σύντομα στεναχώριες και δυσάρεστες καταστάσεις.

  • Εάν στο όνειρό σας δείτε ότι τρώτε οποιοδήποτε είδος ζωμού ή σούπας, τότε αυτό αποτελεί ένα σημάδι πως θα έχετε μία ξέγνοιαστη, ευτυχισμένη, ονειρεμένη και αξιοπρεπή οικογενειακή ζωή.

  • Αν δείτε σε όνειρο γκαρσόν να σας σερβίρει, οι φίλοι σας, μετά από αυτό το όνειρο, θα σας περιποιηθούν και με εγκαρδιότητα.

Εγγραφή στο RSS - έκρηξη