Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

κρύβω

Αρχική » Oneiro » κρύβω

Ονειροκρίτης κρύβω - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : κρύβω

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

κρύβω - κρύψιμο

Ονειροκρίτης κρύβω - κρύψιμο

Αν δείτε στο όνειρο σας ότι προσπαθείτε να κρύψετε κάποιο αντικείμενο, σημαίνει πως φοβάστε μήπως γελοιοποιηθείτε, αν αποκαλυφθούν διάφορες ατασθαλίες που έχετε κάνει πρόσφατα.

Σχετικά όνειρα

  • Ο ονειροκρίτης κατατάσσει σε περίοπτη θέση τον δυόσμο, καθώς αποτελεί ένα από τα καλύτερα βότανα της φύσης : και αρωματικά αλλά κυρίως και ιαματικά.

  • Η τανάλια είναι ένα «κλασικό» ονειρικό σύμβολο δυσκολιών και αντιξοοτήτων.

    Αν δείτε όμως ότι την χρησιμοποιείτε σαν εργαλείο, να είστε βέβαιος ότι στο τέλος θα ξεπεράσετε όλα τα εμπόδια και θα συνεχίσετε την πορεία σας ανενόχλητα.

  • Η παρουσία της γάτας στα όνειρα είναι ευοίωνη, εκτός από τη μαύρη γάτα, που θεωρείται συμβολικά το άκρον άωτον της γρουσουζιάς.

    Αν δείτε γάτα ήρεμη και τρυφερή να περιφέρεται στο σπίτι σας, να προσδοκάτε ανέφελη οικογενειακή ζωή.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι σφυρίζετε κάποιο τραγούδι, σας περιμένουν ευχάριστες μέρες με αγαπημένη συντροφιά.
    Αν δείτε ότι σφυρίζετε αφηρημένα, θα χάσετε λεφτά από λανθασμένους χειρισμούς σας.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι αναχωρεί τε για κάποιο προορισμό, τότε αυτό σημαίνει ότι έχετε παραιτηθεί και ότι σας λείπει η φλόγα και το πάθος για ζωή.

  • Το χωνί όταν εμφανίζεται στον ονειρικό σας κόσμο, θέλει να σας δώσει ένα στοιχείο ή να σας προειδοποιήσει πως με τον τρόπο που ζείτε μέχρι τώρα πρόκειται να ζήσετε το υπόλοιπο της ζωής σας μέσα στη ρουτίνα χωρίς πολλές χαρές.
    Για αυτό αρχίστε να ζείτε.

Εγγραφή στο RSS - κρύβω