Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

κρυμμένος

Αρχική » Oneiro » κρυμμένος

Ονειροκρίτης κρυμμένος - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : κρυμμένος

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

κρύβω - κρύψιμο

Ονειροκρίτης κρύβω - κρύψιμο

Αν δείτε στο όνειρο σας ότι προσπαθείτε να κρύψετε κάποιο αντικείμενο, σημαίνει πως φοβάστε μήπως γελοιοποιηθείτε, αν αποκαλυφθούν διάφορες ατασθαλίες που έχετε κάνει πρόσφατα.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στον ύπνο σας πουλί κορυδαλλό είναι πολύ καλό σημάδι.
    Αρκεί να πετάει και να κελαηδάει, που σημαίνει ότι θα σας έρθουν χρήματα ή μία καλή είδηση αντίστοιχα, η οποία θα σας γεμίσει χαρά και ικανοποίηση.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας πόδια καλλίγραμμα και μάλιστα αν τα πόδια αυτά ανήκουν σε άτομο του αντίθετου φύλου, είστε άνθρωπος με στέρεες φιλίες και σχέσεις και σας περιβάλλει η αγάπη και η εκτίμηση όλων των γνωστών σας και τίποτε δεν μπορεί να σας απειλήσει.

  • Εάν δείτε στο όνειρό σας ότι μονομαχείτε, μάλλον είστε ένα άτομο ρομαντικό με απόψεις και ιδανικά άλλης εποχής.
    Εάν δείτε άλλους να μονομαχούν, προσέξτε τις επόμενες μέρες μη μπλεχτείτε σε διαπληκτισμούς άλλων και στενοχωρηθείτε.

  • Αν δείτε ότι είστε οδοντογιατρός, ενώ στην πραγματικότητα δεν είστε, φυλαχτείτε από ανθρώπους του επαγγελματικού σας περιβάλλοντος οι οποίοι σας επιβουλεύονται και απεργάζονται σχέδια εναντίον σας.

  • Συνήθως, στα όνειρα, η εικόνα μιας ομάδας μπορεί να συμβολίζει την ανάγκη συνεργασίας και συναίνεσης με άλλους ανθρώπους για να επιτευχθούν κοινοί στόχοι ή να αντιμετωπιστούν προκλήσεις.

  • Η παρουσία της αρκούδας στα όνειρα συμβολίζει τους φόβους και τις φοβίες που έχουμε στο υποσυνείδητο μας.

    Η αρκούδα είναι προστατευτική και επικίνδυνη ταυτόχρονα στα όνειρα και θα πρέπει να είστε σε εγρήγορση για να αντεπεξέλθετε στις καταστάσεις.

Εγγραφή στο RSS - κρυμμένος