Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

κρυπτομανής

Αρχική » Oneiro » κρυπτομανής

Ονειροκρίτης κρυπτομανής - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : κρυπτομανής

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

κρύβω - κρύψιμο

Ονειροκρίτης κρύβω - κρύψιμο

Αν δείτε στο όνειρο σας ότι προσπαθείτε να κρύψετε κάποιο αντικείμενο, σημαίνει πως φοβάστε μήπως γελοιοποιηθείτε, αν αποκαλυφθούν διάφορες ατασθαλίες που έχετε κάνει πρόσφατα.

Σχετικά όνειρα

  • Η παρουσία προσώπου στα όνειρα με καστανά μαλλιά θεωρείται οιωνός έρωτα ή επικείμενου δεσμού.

  • Οι σανίδες και γενικά η υλοτομημένη ξυλεία στα όνειρα είναι καλό σημάδι όσον αυτή είναι τακτική ή χρησιμοποείται για να φτιαχτεί κάποιο έπιπλο ή σπίτι. Προτάσεις για μια ενδεχόμενη συνεργασία επεξεργαστείτε την τώρα αλλά μην πάρετε οριστικές αποφάσεις αυτό το διάστημα.

  • Το μαλλιοτράβηγμα είναι ένα κατεξοχήν γυναικείο φαινόμενο που συνήθως αναφέρεται σε τσακωμό μεταξύ γυναικών.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας πανηγύρι που το παρακολουθείτε από απόσταση, κάποιες δυσκολίες που θα ανακύψουν στην οικογενειακή σας ζωή σύντομα θα ξεπεραστούν.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι τρώτε σαλάμι, πιθανότατα θα εμπλακείτε σε ιστορίες που στην αρχή θα σας φανούν γοητευτικές αλλά στο τέλος θα σας αφήσουν μια πικρή γεύση.

  • Αν ονειρευτείτε αγγειοπλάστη, σημαίνει ότι σύντομα θα ξεκινήσετε να έχετε μια συνεχή εργασία με ικανοποιητικά αποτελέσματα.

Εγγραφή στο RSS - κρυπτομανής