Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

πάγος

Αρχική » Oneiro » πάγος

Ονειροκρίτης πάγος - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : πάγος

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

κρύο

Ονειροκρίτης κρύο

Αν δείτε στον ύπνο σας ότι κρυώνετε και δεν μπορείτε να ζεσταθείτε με τίποτα, μην αγχωθείτε, γιατί το όνειρο έχει αντίστροφη ερμηνεία: Δείχνει ότι έχετε σιδερένια κράση και προοιωνίζει υγεία, μακροζωία και ευζωία.

παγοδρομία

Ονειροκρίτης παγοδρομία

Γενικά η παγοδρομίες και το πατινάζ, κατά τον ονειροκρίτη, εμπίπτουν στην κατηγορία των ονείρων που μας δείχνουν ότι πλανάται μια υπέρμετρη ελαφρότητα όσον άφορα τις σκέψεις και τις ενέργειες μας.

πάγος - παγάκια

Αν δείτε στον ύπνο σας ότι πουλάτε ή αγοράζετε πάγο, ή παγοκολώνες, ή οτιδήποτε παγωμένο στο οποίο με κάποιον τρόπο εστιάσετε, τα νέα είναι πάρα πολύ ευχάριστα μεν αλλά με κάποιες παγίδες.
Το όνειρο αυτό προμηνύει σύντομο πλουτισμό, αλλά με τρόπο επιλήψιμο ή πρόσκαιρες χαρές.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι "παίζετε" με κομπολόι, με τον γνωστό, αμέριμνο, παραδοσιακό, ελληνικό τρόπο, σημαίνει πως είστε άνθρωπος τεράστιας αντοχής οπότε τίποτε δε μπορεί να σας θίξει καίρια.

  • Εάν δείτε στον ύπνο σας ότι ασκείται ένα επάγγελμα που σας είναι εντελώς άγνωστο αυτό σημαίνει ότι έχετε ανησυχίες για να δοκιμάσετε καινούργια πράγματα αλλά το αποτέλεσμα δεν θα είναι το επιθυμητό.
    Αν το επάγγελμα σας είναι κοπιαστικό και επίπονο, τότε θα προκόψετε.

  • Αν στο όνειρο σας δείτε ότι παρακολουθείτε μια συναυλία που δίνεται από ορχήστρα, να περιμένετε να ξεσπάσουν επάνω σας κουτσομπολιά και κακολογίες.

  • Το κοφίνι όπως και όλα τα δοχεία, συμβολίζουν κατά κάποιο τρόπο την ζωή μας.
    Δηλαδή το περιεχόμενο του δείχνει τον τρόπο που εμείς αντιμετωπίζουμε τη ζωή μας ή τι καταστάσεις προμηνύονται στη ζωή μας.

  • Η παρουσία του γερανού θεωρείται καλός οιωνός στα όνειρα.

    Αν δείτε γερανούς να πετάνε σε σχηματισμούς, μια μεγάλη αλλαγή επίκειται στη ζωή σας. Κάποιο μακρινό, υπερπόντιο ίσως, ταξίδι διαγράφεται στον ορίζοντα.

  • Η παντόφλα, στα όνειρα, είναι ένας οιωνός αισθηματικής απογοήτευσης και συναισθηματικής διάψευσης.

    Αν δείτε στο όνειρο σας ότι φοράτε παντόφλες που σας είναι άβολες και μικρές, να περιμένετε στην ερωτική σας ζωή δυσχέρειες που θα διαρκέσουν.

Εγγραφή στο RSS - πάγος