Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

κρυώνω

Αρχική » Oneiro » κρυώνω

Ονειροκρίτης κρυώνω - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : κρυώνω

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

κρύο

Ονειροκρίτης κρύο

Αν δείτε στον ύπνο σας ότι κρυώνετε και δεν μπορείτε να ζεσταθείτε με τίποτα, μην αγχωθείτε, γιατί το όνειρο έχει αντίστροφη ερμηνεία: Δείχνει ότι έχετε σιδερένια κράση και προοιωνίζει υγεία, μακροζωία και ευζωία.

κασκόλ

Κι όμως το κασκόλ ενώ μας τυλίγει τόσο απαλά και μας ζεσταίνει τον χειμώνα, στο όνειρο δεν έχει καμία σχέση μ' αυτό.
Στεναχώριες και δύσκολες μέρες προβλέπονται αν δείτε ότι φοράτε κασκόλ.
Κι αν δείτε ότι σας κάνουν δώρο κασκόλ προμηνύεται διαζύγιο ή χωρισμός.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στο όνειρο σας πελεκάνο, σας περιμένουν απογοητεύσεις ανάμικτες με επιτυχίες στα επαγγελματικά αλλά και τα συναισθηματικά σας, κατά τον παραδοσιακό ονειροκρίτη.

  • Είναι ανάλογο της ποσότητας που γεμίζετε.
    Δηλαδή, όσο μεγαλύτερος ο κάδος ή το δοχείο που γεμίζετε στο όνειρο σας, τόσο περισσότερα θα είναι και τα κέρδη που θα αποκομίσετε από μια επιτυχή επιχείρηση.

  • Το παράθυρο, στα όνειρα, είναι ένα μάτι που ατενίζει το μέλλον. Αν δείτε λοιπόν ότι βρίσκεστε σε έναν χώρο, γεμάτο παράθυρα, από όπου μπαίνει άπλετα το φως, η ζωή σάς επιφυλάσσει χαρές και επιτυχίες.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι είστε εσείς αυτός που βρίσκεται στην θέση του καταδίκου και ότι εκτίεται κάποια ποινή τότε αυτό σημαίνει ότι έχετε έναν αρκετά ιδιόρρυθμο χαρακτήρα τον οποίο καλό θα ήταν να μετριάσετε αφού είναι πολύ δύσκολο για τους άλλους να συνεννοηθούν μαζί σας.

  • Αν ονειρευτείτε πως ακούσατε γκάρισμα γαϊδάρου, σημαίνει ότι θα λάβετε δυσάρεστα νέα ή θα έχετε ανεπιθύμητους επισκέπτες. Στον επαγγελματικό τομέα δεν είναι καθόλου απίθανο να δεχθείτε αθέμιτο ανταγωνισμό καθώς και ύπουλα χτυπήματα από τους συνεργάτες σας.

  • Η λεμονιά ως στοιχείο στα όνειρα συνδέεται πάντα με ερωτικές σχέσεις.

    Συγκεκριμένα τα άνθη της λεμονιάς συμβολίζουν θετική εξέλιξη και δέσμευση.

Εγγραφή στο RSS - κρυώνω