Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

νοικοκυρά

Αρχική » Oneiro » νοικοκυρά

Ονειροκρίτης νοικοκυρά - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : νοικοκυρά

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στον ύπνο σας πως ανοίγετε τα θεμέλια για να χτίσετε το δικό σας σπίτι αυτό σημαίνει πως όλα σας τα σχέδια, όλοι σας οι σκοποί που έχετε βάλει στη ζωή σας θα πραγματοποιηθούν. Για τους ανύπαντρους σημαίνει πως θα παντρευτούν γρήγορα.

  • Το πανίσχυρο βουβάλι αποτελεί ένα σημαντικό ονειρικό σύμβολο δύναμης και σταθερότητας. Η παρουσία του στα όνειρα σημαίνει, σταθερότητα στα επαγγελματικά και αργή αλλά σταθερή άνοδο και πρόοδο στην ζωή.

  • Πολλές φορές στα όνειρα μας ενεργούμε με τρόπους περίεργους.

  • Η μοναξιά στο όνειρο αποτελεί στοιχείο του υποσυνειδήτου.
    Εάν δηλαδή δείτε στο όνειρο ότι βιώνετε συναισθήματα μοναξιάς τότε θα πρέπει να προβληματιστείτε για το μέγεθος των ανασφαλειών σας και κατά πόσο επηρεάζουν την ψυχική σας υγεία και την καθημερινότητά σας.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι αποκτήσατε μεγαλύτερο από το κανονικό πηγούνι, σημαίνει πως η αποφασιστικότητα σας θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην επιτυχία των σχεδίων σας.

  • Αν στο όνειρο σας βρεθείτε σε μια απέραντη και εύφορη πεδιάδα, δικαιούσθε να αναμένετε από τη ζωή σας όλα τα καλά: πλούτη, εκτίμηση, καλό γάμο, στέρεες οικογενειακές σχέσεις.

Εγγραφή στο RSS - νοικοκυρά