Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

επιτραπέζια

Αρχική » Oneiro » επιτραπέζια

Ονειροκρίτης επιτραπέζια - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : επιτραπέζια

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

πιόνι -πιόνια (σκάκι)

Τα πιόνια και τα παιχνίδια με πιόνια είναι σχετικά ασυνήθιστα όνειρα.
Αν δείτε στον ύπνο σας ότι κρατάτε στα χέρια σας πιόνια κάποιου παιχνιδιού (σκακιού, ντάμας, κλπ), σημαίνει πως είστε άνθρωπος αυταρχικός και χρησιμοποιείτε τους άλλους ανενδοίαστα.

Σχετικά όνειρα

  • Το παλιό και ταλαιπωρημένο χρώμα, ή έλλειψη λάμψης, το ξεθώριασμα σε αγαπημένα η γνώριμα πράγματα, δεν είναι καλό σημάδι όταν εμφανιστούν στον ύπνο μας, καθώς αποτελεί ένα σημάδι πως σύντομα θα έρθουμε αντιμέτωποι με μεγάλες δυσκολίες.

  • Θα πρέπει να προσέχετε γιατί θα σας βγουν ξινά! Αν δείτε στο όνειρο σας ότι γελάτε, να περιμένετε δυσκολίες, φουρτούνες και βάσανα.

    Αν ακούσετε γέλια άλλων, τότε θα λάβετε κάποια είδηση που ίσως να σας στενοχωρήσει.

  • Η ερμηνεία του ονείρου, παραδόξως, δεν είναι η ίδια όπως το να δείτε νεκρό.
    Το να είστε μπροστά στην πράξη του ενταφιασμού ενός νεκρού τότε να περιμένετε την ανταμοιβή των κόπων σας σε διαφορά πράγματα που έχετε κάνει.

  • Η εργασία και ο μόχθος θεωρούνται από τον ονειροκρίτη ως πολύ καλό όνειρο, καθώς δείχνουν ότι έχετε σοβαρούς στόχους τους οποίους είστε διατεθειμένοι να κυνηγήσετε.

  • Τα όνειρα με σεξ είναι ίσως από τα πιο συχνά όνειρα που βλέπουμε, για ευνόητους λόγους. Τι σημαίνει όμως όταν βλέπουμε ένα όνειρο με σεξ; Ο ονειροκρίτης έχει διάφορες εξηγήσεις ανάλογα με τον... παρτενέρ μας αλλά και το είδος του σεξ!

  • Αν δείτε στοίβες από άχυρα μέσα στο σπίτι ή στην αυλή σας, θα έχετε μεγάλα κέρδη.
    Αν δείτε ότι έχετε μια αποθήκη γεμάτη άχυρα, σημαίνει πλούτο.
    Απογοήτευση θα πάρετε αν δείτε σωρούς από άχυρα που καίγονται.
    Αν κοιμάστε πάνω σε άχυρα, να περιμένετε χειρότερες μέρες.

Εγγραφή στο RSS - επιτραπέζια