Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

ρακί

Αρχική » Oneiro » ρακί

Ονειροκρίτης ρακί - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : ρακί

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

ρακί

Ονειροκρίτης ρακί

Αν δείτε στον ύπνο σας ότι πίνετε ρακί, προσέξτε μην εμπλακείτε σε διενέξεις και καυγάδες από τους οποίους μόνο ζημιωμένος θα βγείτε.

Αν δείτε ότι προσφέρετε ή σας προσφέρουν ρακί, σημαίνει πως είστε χαρακτήρας που, αναλόγως εύκολα στήνει ή εύκολα του στήνουν τρικλοποδιές στη ζωή.

σταφύλια

Τα σταφύλια όταν εμφανίζονται στον ονειρικό μας κόσμο εύγευστα και λαχταριστά, προμηνύουν πληρότητα και άνθιση στον ερωτικό τομέα.
Ίσως ακόμα είναι και προμήνυμα ενός νέου ερωτικού δεσμού που σίγουρα θα σας δώσει ότι ζητάτε από μια σχέση.

ούζο

Το ούζο είναι ένα ποτό που στα όνειρα προμηνύει πάντοτε δυσαρέσκειες και καυγάδες. Αν δείτε ότι πίνετε ούζο, προσέξτε μήπως τα κλονισμένα νεύρα σας γίνουν αιτία να διαλυθεί ένας ικανοποιητικός ερωτικός δεσμός σας.

Σχετικά όνειρα

  • Η δικιά σας γύμνια στο όνειρο αποτελεί ένα σημάδι ότι πολύ σύντομα θα απαλλαγείτε από πράγματα που σας βαραίνουν ή πράγματα που σας στεναχωρούν.

    Σε περίπτωση που κάποιος άλλος του αντίθετου φύλου είναι γυμνός, τότε ο παρορμητικός χαρακτήρας σας σύντομα θα σας φέρει μπελάδες.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι ανεβαίνετε σ' ένα πέτρινο αντέρεισμα, σημαίνει ραγδαία άνοδο στους επιχειρηματικούς κύκλους. Θα αποκτήσετε μεγάλη εκτίμηση από τους φίλους σας και το κοινό.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι σας πιάνουν θέρμες (σεξουαλικές ορέξεις), φροντίστε να συγκρατήσετε την άμετρη φιλοδοξία σας, προτού θρηνήσετε για τα αποτελέσματα της.

  • Η ερμηνεία του ονείρου οπού κυρίαρχο του όνειρο είναι ένα δωμάτιο έχει να κάνει με την γενική αίσθηση που μας δίνει αλλά και την φωτεινότητα του.

    Έτσι αν το δωμάτιο που δείτε στον ύπνο σας είναι φωτεινό, άνετο, ευχάριστο, θα έχετε οικονομική άνεση και σίγουρα ήσυχη συνείδηση.

  • Δεν είναι τόσο το καΐκι όσο η θάλασσα που έχει σημασία σ' αυτό το όνειρο.
    Αν δείτε λοιπόν πως ταξιδεύετε με καΐκι σε θάλασσα μπουνάτσα, σημαίνει πως τα πράγματα θα κυλήσουν αίσια για εσάς.

  • Το ξερό νησί στο όνειρό μας είναι ένα όνειρο που δεν απέχει καθόλου από την ερμηνεία του ξερότοπου, δηλαδή αποτελεί έναν κακό οιωνό με αποτυχίες και στεναχώρια, μόνο που πιο συγκεκριμένα το όνειρο αυτό προμηνύει συνήθως πολύ και βαθιά μοναξιά.

Εγγραφή στο RSS - ρακί