Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

Πασχαλινή λαμπάδα

Αρχική » Oneiro » Πασχαλινή λαμπάδα

Ονειροκρίτης Πασχαλινή λαμπάδα - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : Πασχαλινή λαμπάδα

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

λαμπάδα

Ονειροκρίτης λαμπάδα

Λαμπάδα ή λαμπάδες αναμμένες με έντονο και γλυκό φως που προκαλεί ευχάριστα συναισθήματα στο όνειρο συμβολίζουν ευχάριστα γεγονότα στη ζωή σας όπως πλούτη, δόξα και γενικά επιτυχία στον επαγγελματικό τομέα.

Σχετικά όνειρα

  • Σε αυτό το όνειρο σημασία έχει ο τρόπος που ακούγεται το μουσικό αυτό όργανο και όχι το όργανο αυτό καθεαυτό.
    Επειδή το ακορντεόν είναι ένα όργανο που δεν είναι ούτε πνευστό, ούτε κρουστό, ούτε έγχορδο, έτσι και το όνειρο δεν έχει μία συγκεκριμένη ερμηνεία.

  • Αν είστε ερωτευμένος και ονειρευτείτε πως η αγαπημένη σας φοράει δαντέλες, είναι προμήνυμα πίστης στον έρωτα και προαγωγής.

  • Αν δείτε στο όνειρό σας ότι είστε μηχανικός και είστε και στην πραγματική ζωή, το όνειρο είναι άνευ σημασίας.

    Στην περίπτωση όμως, που το δείτε ενώ δεν είστε μηχανικός στην πραγματικότητα, σύντομα θα πρέπει να περιμένετε μεγάλα κέρδη από κάποιο οικονομικό πλάνο που σχεδιάζατε.

  • Ο καφές στα όνειρα συμβολίζει, κατά βάση, θλιβερά μαντάτα.

    Έτσι, όπως και αν δείτε καφέ στον ύπνο σας, είτε σας τον προσφέρουν, είτε τον προσφέρετε, είτε τον καβουρντίζετε, είτε απλώς παρακολουθείτε άλλους να πίνουν καφέ, να περιμένετε πίκρες, βάσανα, αποτυχίες, αρρώστιες.

  • Αν στο όνειρο σας βρεθείτε σε τοπίο παραδεισένιο κι έχετε την αίσθηση μιας άλλης ζωής, απαλλαγμένης από κάθε βάρος και περίσκεψη, τότε το μέλλον σας προδιαγράφεται δημιουργικό, απρόσκοπτο και εξασφαλισμένο.

  • Αν δείτε στο όνειρό σας ότι κοιτάτε στο παράθυρό σας και ακούτε βροντές, τότε θα εξαπατηθείτε από κάποιο κοντινό σας άτομο
    που δεν το περιμένατε, θα σας στεναχωρήσει αρκετά αλλά θα καταφέρετε να το ξεπεράσετε αρκετά γρήγορα.

Εγγραφή στο RSS - Πασχαλινή λαμπάδα