Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

μόδα

Αρχική » Oneiro » μόδα

Ονειροκρίτης μόδα - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : μόδα

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

παντελόνι

Ονειροκρίτης παντελόνι

Το όνειρο υποκρύπτει μηνύματα μονάχα στην περίπτωση που βλέπουμε ότι φοράμε παντελόνια που μας έρχονται στενά και μας ενοχλούν.

Τότε θα μας συμβούν γεγονότα πολύ οδυνηρά που θα επηρεάσουν δυσμενώς το άμεσο μέλλον μας.

κούκλα - μοντέλο - μανεκέν

Ονειροκρίτης κούκλα - μοντέλο - μανεκέν

Αν δείτε στον ύπνο σας κούκλα, σημαίνει ότι θα πέσετε θύμα της γοητείας ατόμου δόλιου και πλάνου, με το οποίο θα γνωρίσετε μια περίοδο πρόσκαιρης ευτυχίας, που αργότερα θα πληρώσετε ακριβά.

Σχετικά όνειρα

  • Ο αδύνατος/αδύνατη στα όνειρα είναι ένας αρνητικός οιωνός, του οποίου η ερμηνεία θα πρέπει να επεξεργάζεται προσεκτικά.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι απειλείστε από έναν αντίζηλο στην ερωτική σας ζωή και η ζήλια και το πάθος είναι ένα στοιχείο που σας χαρακτηρίζει, το όνειρό σας αυτό απλά επιβεβαιώνει αυτό το γεγονός.

  • Το διαζύγιο στα όνειρα είναι ένα κλασσικό σύμβολο εξωτερίκευσης άγχους το οποίο έχει τις εξής ερμηνείες :

    Αν στα όνειρα σας βρίσκεστε σε διαδικασίες διαζυγίου ενώ είστε ανύπαντροι, η ερωτική σας σχέση θα ευοδωθεί και θα ξεπεράσετε κάποια άγχη που είναι πιθανόν να έχετε.

  • Οι οβίδες δεν είναι σε καμία περίπτωση κάτι ευχάριστο όταν εμφανίζονται στη ζωή μας, στον ονειρικό μας κόσμο όμως τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά.

  • Εάν στον ύπνο σας δείτε ότι είστε εργάτης - εργάτρια κάπου τότε να περιμένετε μια φιλία ενός πολύτιμου ανθρώπου.

    Εάν δείτε εργάτες γενικότερα να δουλεύουν σε ένα έργο αυτό σημαίνει ότι θα προκύψουν κάποια θέματα στα επαγγελματικά σας.

  • Πολλές φορές οι άνθρωποι βλέπουν στα όνειρα τους ότι ξαφνικά και ανεξήγητα γίνονται κάτοχοι μεγάλων περιουσιών.

    Αυτό οφείλεται στην έμφυτη ανάγκη για εύκολη και πλούσια ζωή και συνήθως τέτοια όνειρα δεν προοιωνίζουν κάτι και δεν επαληθεύονται.

Εγγραφή στο RSS - μόδα