Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

κουρτίνες

Αρχική » Oneiro » κουρτίνες

Ονειροκρίτης κουρτίνες - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : κουρτίνες

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

κουρτίνες

Οι κουρτίνες στο όνειρο δηλώνουν μυστικοπάθεια. Εάν δείτε κουρτίνες που δε καλύπτουν τα παράθυρα τότε σημαίνει ότι είστε ένας άνθρωπος κλειστός που δύσκολα αναπτύσσει σχέσεις και δένεται με ανθρώπους.

Σχετικά όνειρα

  • Η ροδιά χαρακτηρίζεται συμβολικά. ως το δέντρο της «αφθονίας». Για αυτό το λόγο την Πρωτοχρονιά κατά παράδοση δίνουν δώρο ρόδια στα σπίτια ή σπάνε ένα για γούρι στην είσοδο της πόρτας

    Η φουντωμένη και γεμάτη καρπούς ροδιά προαναγγέλλει τεράστιες οικονομικές επιτυχίες.

  • Αν στο όνειρό σας είστε μάρτυρας μίας δολοφονίας, σημαίνει ότι θα σας συμβούν συνταρακτικά γεγονότα στη ζωή σας, όχι απαραίτητα άσχημα, αλλά το σίγουρο είναι ότι θα σας σημαδέψουν.

  • Αν δείτε στο όνειρό σας τον θείο σας ή την θεία σας, αυτό σημαίνει πως έχετε μια μεγάλη προστασία και η τύχη είναι με το μέρος σας.

    Αν τους δείτε να μπαίνουν στο σπίτι σας, σημαίνει μεγάλη χαρά και ευτυχία στο σπιτικό σας.

  • Αν δείτε σε όνειρο ότι ταξιδεύετε χωρίς να γνωρίζετε τον προορισμό ή ξεκινάτε για μεγάλο ταξίδι, να περιμένετε κατά το άμεσο μέλλον απογοητεύσεις, ταλαιπωρίες και αποτυχίες.

    Αν δείτε ότι αποχαιρετάτε κάποιο γνωστό ή φίλο σας που αναχωρεί, θα έχετε οικονομικές ζημιές.

  • Αν δείτε ότι βρίσκεστε σε αποβάθρα, σημαίνει κατά τον ονειροκρίτη ότι σχεδιάζετε να κάνετε δυσάρεστα ταξίδια, και υπάρχουν πιθανότητες να έχετε ατυχήματα και προβλήματα υγείας.

  • Η ξυριστική λεπίδα στα όνειρα συμβολίζει οικονομικές ευκαιρίες και υλικές απολαβές.

    Αν κρατάτε λοιπόν στο χέρι σας μια κοφτερή κι αστραφτερή λάμα ξυραφιού, αρπαχτείτε από όλες τις ευκαιρίες, και δεν είναι λίγες, που θα σας τύχουν στη δουλειά σας, για ένα διάστημα.

Εγγραφή στο RSS - κουρτίνες