Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

κουταβάκια

Αρχική » Oneiro » κουταβάκια

Ονειροκρίτης κουταβάκια - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : κουταβάκια

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

κουτάβι - κουτάβια (σκύλος)

Ονειροκρίτης κουτάβι - κουτάβια (σκύλος)

Τα κουτάβια στο όνειρο συμβολίζουν το τρυφερό κομμάτι του χαρακτήρα μας.

Εάν δείτε να χαϊδεύετε ή παίζετε με κουτάβια τότε διανύετε μία περίοδο που είστε έτοιμος να προφέρετε και να δώσετε στην ερωτική ή στη φιλική σας πράγματα που θα τη δυναμώσουν.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε σε όνειρο ότι κρατάτε στα χέρια σας μια ρακέτα την οποία δεν χρησιμοποιείτε, σημαίνει πως τα ταλέντα που διαθέτετε δεν επαρκούν από μόνα τους, για να σας βγάλουν από την δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεστε.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι βγαίνετε περίπατο μόνος, σημαίνει πως βρίσκεστε σε μια αρκετά δύσκολη κατάσταση και η συνδρομή των φίλων σας είναι απαραίτητη.
    Αν ο περίπατος σας γίνεται σε μέρος δύσβατο και παρουσιάζει εμπόδια, μην περιμένετε ευνοϊκές εξελίξεις στις υποθέσεις σας.

  • Το δίχτυ - δίχτυα θεωρείται καθαρά ερωτικής σημασίας όνειρο.
    Είτε θα βρείτε τον έρωτα αν τα δίχτυα είναι γεμάτα ψάρια, είτε έχετε πολλές πιθανότητες να γυρίσει να σας κοιτάξει, αν τα πλέκετε τα δίχτυα.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι ξαφνικά αποκτήσατε μια ακτινοβόλα ομορφιά, σημαίνει πως διακατέχεστε από σαφές αίσθημα κατωτερότητας και προσπαθείτε στον ύπνο να αναπληρώσετε αυτό που σας λείπει.

  • Εάν στον ύπνο σας δείτε έντομα τότε να περιμένετε δύσκολες καταστάσεις καθώς τα έντομα προμηνύουν το κακό, συνήθως αρρώστιες και δεινά είτε σε εσάς είτε σε κάποιον κοντινό σας άνθρωπο.

  • Ή στεναχώρια στα όνειρά έχει δεχτεί πολλές διαφορετικές ερμηνείες ανά τα χρόνια.

    Ωστόσο ή επικρατέστερη που έδιναν στα παλιά χρόνια, ότι δηλαδή ή στεναχώρια στον ύπνο σημαίνει και στεναχώρια στην πραγματικότητα, φαίνεται ότι έχει μείνει σε πολλούς και τους προκαταβάλει αρνητικά.

Εγγραφή στο RSS - κουταβάκια