Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

Κατίνα

Αρχική » Oneiro » Κατίνα

Ονειροκρίτης Κατίνα - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : Κατίνα

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

κουτσομπολιό

Ονειροκρίτης κουτσομπολιό

Το κουτσομπολιό στα όνειρα δηλώνει αρνητικά συναισθήματα. Εάν δείτε ότι εσείς κουτσομπολεύετε και μιλάτε αρνητικά για άλλους ανθρώπους τότε ίσως να τρέφετε κάποια συναισθήματα ζήλιας και εμπάθειας για κάποιον.

Σχετικά όνειρα

  • Αν στον ύπνο σας δείτε πως βρίσκεστε μέσα σε ανάκτορο σημαίνει ότι σας χαρακτηρίζει κενοδοξία και υπεροψία.

  • Η ερμηνεία του συγκεκριμένου ονείρου αλλάζει ανάλωνα με το πως και που βρίσκετε ο κισσός.
    Αν το αναρριχώμενο αυτό φυτό βρίσκετε κάπου στη φύση μαζί με άλλη βλάστηση, τότε το όνειρο σας προειδοποιεί ότι έχετε αντίζηλους.

  • Τα αισθήματα και τα συναισθήματα στα όνειρα δείχνουν γενικά άνθρωπο που διακατέχεται από φοβίες και άγχη.

    Μια άλλη εκδοχή είναι ότι η ύπαρξη συναισθημάτων στα όνειρα σχετίζεται άμεσα με την κανονική ζωή μας και δεν σημαίνουν κάτι παραπάνω.

  • Όπως και στον πραγματικό κόσμο ο παλιάτσος διακωμωδεί και γελοιοποιεί, έτσι και όταν κάνει την εμφάνισή του στα όνειρα μας,

    πρέπει σύντομα να περιμένουμε μια πιθανή γελοιοποίηση ή διακωμώδηση σε πράγματα που μας ενδιαφέρουν και μας αφορούν στη ζωή μας.

  • Η νυφίτσα στα όνειρα συμβολίζει τους εχθρούς.

    Εάν δείτε λοιπόν νυφίτσα να περνάει μπροστά σας ή να τρέχει χωρίς όμως να σας δίνει σημασία, σημαίνει ότι θα περάσετε μία περίοδο ηρεμίας ενώ οι εχθροί σας είναι μακριά από σας.

  • Εάν στο όνειρό σας δείτε ότι τρώτε οποιοδήποτε είδος ζωμού ή σούπας, τότε αυτό αποτελεί ένα σημάδι πως θα έχετε μία ξέγνοιαστη, ευτυχισμένη, ονειρεμένη και αξιοπρεπή οικογενειακή ζωή.

Εγγραφή στο RSS - Κατίνα