Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

κόκαλα

Αρχική » Oneiro » κόκαλα

Ονειροκρίτης κόκαλα - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : κόκαλα

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

κρανίο

Ονειροκρίτης κρανίο

Το κρανίο στα όνειρα, συμβολίζει φόβο και απειλή.

Εάν δείτε στο όνειρο ανθρώπινο κρανίο, προφυλαχθείτε από ενδεχόμενους κινδύνους που θα σας απειλήσουν ή από καταστάσεις που θα σας ξυπνήσουν ήδη υπάρχουσες φοβίες.

Σχετικά όνειρα

  • Η διαθήκη στα όνειρα έχει αρνητική χροιά υπό την έννοια της παράδοσης του εαυτού μας και της παραίτησης που υπονοεί σε ψυχολογικό επίπεδο. Έτσι εκτός και αν προκύπτει ονειρική έκφανση λόγω καταστάσεων στην πραγματική σας ζωή, η παρουσία της διαθήκης σε όνειρο έχει τις εξής ερμηνείες :

  • Το να δείτε σε όνειρο ότι είστε εγκλωβισμένος - εγκλωβισμένη σε κάποιο στενό χώρο,συνήθως αποτελεί έκφανση οργανικού άγχους και δεν έχει κάποια ιδιαίτερη ερμηνευτική σημασία.

  • Ο θώρακας όπως και η ασπίδα είναι σύμβολο προστασίας και δύναμης και η ερμηνεία πηγάζει από τους χρόνους όπου η πανοπλία είχε θέση στην καθημερινότητα των ανθρώπων.

  • Εάν στον ύπνο σας δείτε ότι είστε κουρέας σημαίνει ότι σαν άνθρωπος προσπαθείτε πάντα ανακουφίσετε τους άλλους από τα βάσανά τους και να τους σταθείτε σε δύσκολες καταστάσεις ιδίως σε περιπτώσεις που κόβετε τα μαλλιά άλλου ανθρώπου.

  • Όπως και να δείτε ιεραπόστολο στον ύπνο σας, σημαίνει ότι η ζωή που έχετε χτίσει είναι ψεύτικη και ζείτε ακόμη και εις βάρος άλλων ανθρώπων.

  • Οι σπόροι είναι σύμβολο ευημερίας και αναγέννησης. Συμβολίζουν υπόσχεση για καινούργια πράγματα και καταστάσεις αλλά και την μελλούμενη ευτυχία.

    Αν δείτε σπόρο ή σπόρους στον ύπνο σας, σημαίνει ότι θα έχετε μεγάλες χρηματικές απολαβές αλλά και ευτυχία.

Εγγραφή στο RSS - κόκαλα